Pozdně podzimní lov u vázek a kamenných břehů.

Ryby se samozřejmě stahují tam, kde je nejvíce přirozené potravy. Takový spadlý strom, nebo příbřežní partie s velkými kameny to je skoro tutové místo záběru i v rychle chladnoucí vodě. Na to, abychom takovou situaci ustály v případě záběru, musíme být opravdu výborně vybaveni. Důležitý je velmi odolný vlasec základový a šokový, odolný háček a také člun, kterým se rychle můžeme přemístit k vázce, rybu vydolovat a nebo rychle vyjet na střed toku a zdolávat od břehu.

 

Malý, ale bytelný člun:

 

http://www.zico.cz/clun-zico-smart-185-pev-zad-desk-podl-vesla-pumpa-eanSMART-skup288.php

Krmení a položení montáže je celkem jednoduché, zakrmujeme půleným boilies jak přímo do vázky, tak vyvádíme jako by cestičky za vázku a tam, cca. 5m nastažíme montáž. Samozřejmě musíme být v přímém kontaktu s prutem, neboť na řece jsou záběry razantní a zkušené ryby si ví ihned rady a vědí kam se mají zajet ,,zachránit“.  O kvalitě háčků Cutting point bylo napsáno již hodně a rybáři si na ně musí zvyknout, neb díky atypickému ostří na ně koukají ne vždy důvěřivě.

http://www.zico.cz/hacek-owner-s-ockem-cutting-point-9ks-5106-06-ean5106Zn1ak06-skup122.php

 

 

Na extrémní lov je dobrý extrémně odolný vlasec, i o ASSO ULTRA STRETCH bylo již v minulosti napsáno hodně, ale právě na těch nejnáročnějších místech, tedy mezi kameny oceníte jeho oděruvzdornost. Dobré jsou kombinace 0,28 základ a 0,40 šok do rostlin a do kamení volím největší možnou tedy 0,40 a 0,50 a nebo lze dát i návin čistých 0,45 s nosností 26kg! Samozřejmě volba záleží i od zvolené cílové ryby.

http://www.zico.cz/asso-ultralowstretch-katskup336.php

Tak hodně štěstí u vázek přeje ZICO a nebojte se extrémní odolnosti těchto výrobků !

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Pozdně podzimní lov u vázek!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Články na podobné téma:

  1. První podzimní vycházky za dravci !
  2. Člun CARP RIDER 1 – naše video !
  3. Háčky OWNER – universál pro široké využití !
  4. Podzimní nostalgie
  5. U nás na Rozkoši

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha