První podzimní vycházky za dravci
Je to těžké mít za kamaráda důchodce a hned řeknu proč Dědek sehnal někde od svého známého nástražní rybičky tak ho nenapadlo nic jiného než zavolat mě který jsem byl zrovna na noční a ač to v mém zaměstnání nebývá zvykem měli jsme zrovna dost práce ale Dědkovi já nic neodmítám takže ráno mě čekal s kávou a připraveným člunem.

 

Člunek Safari 1:

http://www.zico.cz/clun-zico-safari-1-195x123cm-nafukovaci-podlaha-eanS1-skup287.php

Po pár hltech dobré kávy která mě bezpečně probere vždy zpět do života jsme vyrazili na nám známou vodu. Nic lepšího jsem si nemohl přát nikde nikdo podzim předváděl svou paletu barev no balzám na duši rybáře. Po krátkých přípravách a domluvě kdo dřív na vodu vzhledem k velikosti člunu po jednom jsem vyrazil jako první a namířil jsem si to hned na místa kde jsem v létě vídával štiky lovit po nahození cca 15cm kráska netrvalo dlouho a byla tu první hladová štika boj byl krátký ale urputný nic méně svatý Petr stál při mě a určitě mi držel palce. Štika do saku a hurá zpět za dědou.

 

Čluny ZICO a příslušenství:

http://www.zico.cz/cluny-motory-cluny-katskup277.php

Když děda viděl můj rychlý úspěch strach z malého člunu odpadl a vrhnul se na vodu ani on neváhal a zamířil na osvědčené místo v blízkosti rákosu a ani on na záběr nečekal dlouho zdolal si svou krásnou štiku která moc potěšila. Já abych si ukrátil dlouhou chvíli čekáním na Dědka tak jsem zvědavě zkoušel nové plandavky a ani jim hladové štiky neodolaly. Byla to prostě zdařilá vycházka a to že jsem měl před ní šichtu to vůbec nevadilo zapomněl jsem na to už při prvním záběru.Tak se mějte kamarádi s pozdravem.

 

Úspěšné plandavky ZICO BLOODY a ostatní třpyty:

http://www.zico.cz/trpytky-mepps-bf-katskup383.php

Dědek a Mates.

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
První podzimní vycházky za dravci !, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Články na podobné téma:

  1. Rozkošné první body!
  2. První vycházka roku 2014
  3. První lepší kapřík pro Tonyho !
  4. Dravčí dny !
  5. První letošní kapr a meteorologický omyl

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha