Krásný Nový rok všem příznivcům ZICO CZ

Tak jako se již stává tradicí, setkali jsme se na našem oblíbeném místě pod jezem, abychom se rozloučili se starým rybářským rokem a popřáli si to nejlepší do roku nového. Vyšší stav hladiny a silnější průtok nám lov značně komplikoval, ale rvali jsme se celkem statečně i když největší počet záběrů nám přichystal známí odběratel nástrah, sám ,,Kamenožrout Labský“ :-). Letos jsme také na tradiční závěrečné procházce byli jen dva, neboť Kača je stále ještě ve stavu ,,nebojeschopných“. Rotačky a woblery jsme museli nakonec vyměnit jen za gumy s vyšší vahou, cca. kolem 20gramů, abychom byli vůbec schopni v proudu nástrahy přijatelně vodit. Pokoušeli jsme se najít tišiny, kde by se alespoň schovávali drobnější rybky a byla větší šance. Vítr sílil a byl již celkem nepříjemný a tak jsme lov museli po několika hodinách ukončit. Bohužel se žádný dravec nespletl a tak jsme si pošetřili záběry na příští lovy.

 

 

Velice rádi bychom touto cestou popřáli všem fanouškům a zákazníkům firmy ZICO CZ krásné svátky, hodně úspěchů, jak osobních, tak rybářských do Nového roku 2015 a budeme se Vám i nadále snažit přibližovat výrobky ZICO, jako doposud.

Zico Fishing Team

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Závěrečné setkání s přáním úspěšného Nového roku!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Články na podobné téma:

  1. První vycházka roku 2014
  2. Tým ZICO CZ pro rok 2013
  3. Takové příjemné setkání na konci prázdnin!
  4. Rozloučení s rybářskou sezónou 2011
  5. Setkání se Šimonem

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha