Toníkova dovolená!

 

Zpráva od kamaráda byla jasná, budu mít týden dovolenou. A hned bylo jasný, že se musíme sejít a vše pořádně naplánovat. Po dlouhém rozhovoru máme jasno, kam pojedeme a čím budeme krmit. Druhý den jedeme do rybařiny pro 30kg bolků a zároveň po cestě domů bereme i kukuřici. Ještě ten den veškerou kukuřici namáčíme a namočenou jí necháme několik dní a vaření bude jeden den před odjezdem. Teď máme čas na vlastní přípravu a naše výprava se rychle blíží. Za pár dní tu máme čtvrtek, a to je náš velký den.  A náš velký den je tady, po práci přijíždím na místo činu J a jde se na věc. Čeká nás hodně práce, bude to dlouhá noc. Noci už jsou chladnější, ale s novým spacákem ZICO o dvou silných vrstvách odolávám chladu celkem pohodlně.

 

Spacák Zico LUX:

http://www.zico.cz/spaci-pytel-zico-lux-ean63330-skup112.php

V pátek asi ve dvě ráno máme konečně hotovo 150kg kukuřice. Všechno máme připraveno a ráno hurá k vodě. V pátek brzo ráno přijíždíme k vodě a naše místo je volné a tak hned taháme věci k vodě. Jako první nafukuji člun a připravuji tyčovku, krmit se bude na 100m aby se dalo dohodit i za větru. Tyčovka je usazena na svém místě a už jen to tam všechno navozit. Veškerá kukuřice co byla uvařena je konečně na místě J a teď přihazuji jen asi 5kg bolků. Po návratu se pouštíme do příprav, věcí máme hodně, tak už se každý těší, až bude vše hotovo a budeme se moc natáhnout na lehátko. Konečně vše hotovo J pruty nahozeny a teď si můžeme dát v klidu pivko. V pátek se záběru asi nedočkáme a tak jak to bylo řečeno tak to tak i bylo. V sobotu nahazujeme hned brzo ráno a čekání na první záběr pořád pokračuje. Celé dopoledne se to ani nehne, a po poledni přisel první záběr, sice od malého kapra, ale i to se počítá. Kolem tyčovky začíná být najednou moc živo a na další záběr nečekáme ani hodinu. A druhá ryba a hned přes 70 no prostě krása jen aby to tak šlo dál.

Do sobotní půlnoci, už nic nepřišlo a mi se těšíme na neděli. Hned ráno nahazujeme a co se bude dít, to nikdo nečekal, taháme kapra za kaprem, hned od rána a na velké ryby nečekáme dlouho. Neděle byla fakt super krásné ryby a samá sranda víc si ani člověk nemůže přát. A v pondělí mě čeká zase práce, ale pro práci budu dojíždět k vodě, sice u vody budu málo, ale snad se bude i tak dařit. Několik dní co musím jezdit do práce a po práci zase k vodě, se mi povedlo chytnout více ryb něž za víkend a to jsem vůbec nečekal. Byla to krása přijet po práci k vodě a za pár hodin chytnout několik ryb přes 70, ale taky nesmím zapomenout na kamaráda, co tam seděl několik dní v kuse a i jemu se povedlo nachytat moc krásné ryby. A na příští rok musíme kukuřice navařit aspoň jednou tolik kaprů tak chutnala, že podložka byla pokaždé žlutá. Naše výprava je u konce a mi můžeme říct, že to byla asi zatím ta nejlepší výprava. Doufám, že se ještě dostaneme k vodě, ale teď mě čeká hodně práce.

 

 

Tony Žemla

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Toníkova dovolená !, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Články na podobné téma:

  1. Toníkův výjezd s přáteli !
  2. Další kapří víkend!
  3. 16 hodin rybolovu
  4. Trápení na přehradě stále pokračuje
  5. Víkend na svazové vodě

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha