Kvalitní PVA – je cesta pro rychlou rybařinu !

Co je základen úspěchu, prezentace nástrahy a právě PVA ZICO jsou velikou stálicí na trhu ! Poměr kvalita – cena,  luxusní, neskutečně dobré ohlasy od zákazníků! Máme v sortimentu dvě základní velikosti 25mm a 37mm! A také tři druhy PVA nití s různou dobou rozpadu !

http://www.zico.cz/vyhledavani.php?katalog-hledany-string=pva

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
 

 

Zimní přehoz – Bivak ZICO PROFI CARPER!

Bivak ZICO PROFI CARPER si našel na českém trhu velké množství příznivců a tak vzrůstala poptávka po zimním přehozu na tento výrobek. Vše se nám podařilo rychle vyřešit a již můžeme tuto pomůcku pro bivakování v chladnějším počasí nabídnout. Ale nejprve k výrobku:

http://www.zico.cz/zico-bivak-profi-carper-ean63370-skup366.php

Hodnocení podle dovozce:

Vysoce kvalitní, rozměrný bivak z extrémně odolného materiálu s vodním sloupcem 10000 mm.
Již na první pohled je zřejmá vysoká kvalita materiálu, kterou se tento bivak odlišuje od ostatních standardních výrobků na trhu. Podlážka stanu je vyrobena z velmi pevného pogumovaného materiálu a k bivaku se připíná kvalitním ZIPEM.Toto zaručuje, že na rozdíl od podlážek, které se připínají pomocí suchého zipu,tvoří bivak s podlážkou jednolitý celek!
To znamená, že do bivaku nemůže zatékat voda a nedostanou se k Vám různí živočichové jako jsou myši, hmyz apod. Konstrukce stanu je vyrobena z pevných trubek a je velmi stabilní. Prodloužená stříška (kšilt) chrání celý vstupní prostor. Ve vnitřním prostoru s unikátní výškou 170 cm najdete 2 kapsy úchyt pro světla a další drobné příslušenství. Zesílené zipy jsou doplněny velkými táhly. V přední části stříšky jsou umístěny držáky na pruty.Součástí balení je kvalitní taška. Předností bivaku je zadní odvětrávací okno, a přední okna s moskytiérou. Okno na vstupní části lze zakrýt slídou.

 

 

Informace:

Transportní rozměry: 135 x 25 x 23cm

Rozměry: 320 x 310 x 170cm
Prostor: lze umístit 2-3 lehátka
Hmotnost: 21kg

Původní recenze na Zico fishing team:

http://www.zico-fishing.cz/?p=1815

 

 

Hodnocení dle ZICO CZ:

Kompletní přehoz k bivaku Proficarper. Je vyroben ze stejného materiálu jako samotný bivak. (10000mm) Přesně kopíruje velikost a pozice oken a díky tvarování přední části pomáhá vytvořit prostornou předsíň s možností odvětrání. Přední část je vybavena vchodovým vstupem na zip, který lze zakrýt pevným panelem na suchý zip, nebo použít moskytiéru. Přehoz eliminuje případné rosení bivaku a zajišťuje lepší tepelnou izolaci. Dodává se s kompletní sadou kvalitních kolíků.

 

 

 

Naše poznámka: stavěli jsme bivak ve svahu, ne zrovna v ideálních podmínkách,přesto šel komplet usadit a upnout. Pomocné kovové úchyty a gumové pomocné úchyty vždy nerovnost vyřešili. Velmi snadná manipulace dvou osob, velmi snadné překrytí!

 

 

Kde jej najdete na ZICO CZ:

http://www.zico.cz/vnejsi-plast-pro-bivak-zico-proficarper-ean63370Zn1ak1-skup428.php

Velmi nás zaujalo zachované usazení suchého zipu na odložení prutů na hřebenu přehozu!!!

 

 

Ať i Vám parádně slouží, Váš ZICO Fishing team !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
 

 

 

Křeslo ZICO CAMPER

Novinka na letošní sezónu a trochu jiné řešení detailu série TRICOLOR, super opěrky, široké, pohodlné, vlastně opěrkou, jejím lehkým přizvednutím ,,štelujete“ naklopení zádové části křesla. Velmi zajímavé jsou masivní patice, jsou široké a pohyblivé, snadno je usadíte na jakémkoliv terénu, včetně nastavení výšky nohy křesla, které je klasické na ,,packy“ jež pohybem dolů uvolní pohyb nohy křesla na nastavení jeho výšky. Tradičně velmi dobré a pohodlné polstrování. Ale to už je u našich výrobků této řady samozřejmost. Velmi jednoduché sklopení, které zajišťují pojezdy umístěné na stranách, při transportu Vám tak nebude zabírat velké množství prostoru.

 

 

Výtečná pro rybáře je zvednutá zádová část sedátka, zajišťuje nejen pohodlí, ale vy neucítě proudící vzduch na krk, polstrování podhlavníku je také masivní a použitý materiál neopren.

 

 

Parametry:
• Materiál: Oxford 600D
• Barva: Kombinace tmavě zelené a černé
• Zvýšená zádová část
• 8 poloh pro nastavení sklonu opěrky zad
• Teleskopické, nastavitelné nohy
• Široké, otočné patky na nohou
• Zesílený neoprénový podhlavník

 

 

Rorměry:

 

• Rozměr sedáku: 52 (š) x 48 (d) cm
• Rozměr zádové opěrky: 52 (š) x 73 (v) cm
• Výška sedáku od země: 40 – 57 cm
• Transportní rozměry: 100 (v) × 62 (d) × 17 (š) cm
• Hmotnost: 7 kg
• Nosnost: 120 kg

 

 

Kde výrobek najdete:

http://www.zico.cz/kreslo-zico-camper-ean534-skup427.php

 

 

I náš Kača si už užívá pohodlí série ZICO Tricolor !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
 

 

ZICO UNICARP II. – HODNOCENÍ OD VODY

 

Jako tým jsme dostali hlásiče k použití a odzkoušení funkcí, co se zlepšilo na modelu II., jak fungují dosahy nejen na vodu, ale i do stran a ve směru břehu. Chování hlásiče při delším vystavení přírodních vlivů. Výdrže baterií, reakce a jejich přesnost na dané nastavení. Prvním místem testu byl velmi zarostlý revír, stromy u břehu a vysoká rákosová pole mezi jednotlivými místy lovu. Jelikož se jednalo o plánovanou akci, bylo výborné, že jsme tak mohli v podstatě vzájemně porovnávat s hlásiči a příposlechy jiných značek. To co Vás rybáře zajímá asi nejvíc, je dosah na břehu, tedy do strany ve velmi zarostlém prostoru parádních 150m!!

 

 

To se dá v podstatě říci i do pomyslného oblouku popsaného kolem hlásiče směr šikmo vzad a přímo do zadu, tedy ve směru k sedícímu rybáři. Na vodě, kde není překážek, tedy pomyslný druhý oblouk směr před hlásič fakticky bez problémů 200m a to i v šikmých pohledech. Zde důležitá vysvětlivka: pokud dáte hlásič, například na pískovnách, pod strmější břeh, samozřejmě tím omezujete příjem signálu pro přípalech, nelze toto brát jako volný prostor a je nutné dosahy odzkoušet. Ale i tak, na velké pískovně byl dosah s tím, že hlásič byl pod svahem velmi dobrý a nikdy nešel i v tomto extrémním případě pod 50m. Poté již zbývalo pouze zkusit maximální dosah, tedy ve volném prostoru s tím, že přípalech jsme v ruce zvedli, aby byl viditelnější. Na absolutní rovině dosáhl tímto způsobem kontakt vzdálenosti 240m, ale to se bavíme o ideálních podmínkách. Ideálních, znamená i že byla použita v obou komponentech nová baterie 9V a to značková ve vyšší ceně.

 

 

Výdrž baterie, tedy klasická na dlouhodobý pobyt u vody, použili jsme co se výdrže týče tu nejlevnější možnou v ceně 20kč a vydržela, při intenzivním počtu záběrů 8 dní i v tom nejvytíženějším hlásiči! To je velmi slušné.

 

 

Hlásiče mají bezchybně vyřešenou voděodolnost, tím, že nemusíte rozdělávat tělo při výměně baterií, tedy nenarušujete odolnost, ta je vysoká a ani jarní průtrž mračen na rameni neovlivnila chod.

 

Naši rybáři na 100% uvítají jednodušší ovládání, to je dnes trend, nás však zaujal režim úplného klidu, tedy neviditelnosti INCOGNITO, který oceníte, kdy hlásič na břehu přijímá, vysílá, ale nereaguje zvukem ani světlem. Ne všichni chceme být za každou cenu vidět.

Kluci, co na pískovně zaváželi ocenili zase funkci MAJÁK, tedy LED diodu, která usnadní návrat po zavážce, nebo zdolání na lovné místo, sami asi tušíte proč, nemusíte čelovkou při velké tmě hledat místo návratu a plašit si ryby, či obtěžovat ostatní rybáře.

 

 

Jako samozřejmost, i když ne u všech hlásičů na trhu je popruh na krk, my ho máme také nejraději s odnímatelným klipem u konce, zajistí pohodlné nošení a jistotu, že o svůj záběr nepřijdete. Ale k samotné sadě a reakcích, opravdu velmi přesné reakce na nastavení, bezvadně fungující u celé sady, to znamená, že při stejném nastavení různých hlásičů, je stejný výstup zvuku i tónu, jak na hlásičích, tak na příposlechu, předvolby nevykazují odchylky!

 

 

Co je fakt pecka, je možnost zapojit na příposlech 6 pozic, tedy 6 hlásičů, bezva pro rodinné a přátelské rybaření, zapojíte i další pruty na jeden příposlech. Hlásiče totiž jsou v prodeji i jednotlivě.

 

http://www.zico.cz/indikator-unicarp-ii-s-modrou-diodou-eanUNIC+B-skup432.php

 

 

Celkové hodnocení sady / ceny, vzhledem k vylepšení z původního modelu je úměrné a velmi přístupné všem rybářům! Naši kluci již sady prvotní mají od začátku a nemohou si je vynachválit, většina z nich již také pokukuje po modelu II po testu, který jsme provedli.

 

Váš Zico fishing team

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
 

 

Vlasec ASSO ULTRA L.STRETCH pro plavanou a feeder !

http://www.zico.cz/asso-ultralowstretch-katskup336.php

Tento vlasec je naprostá špička trhu a plavačkáři ho jistě ocení, jeho vlastnosti a zejména odolnost i malých průměrech je neskutečná !

 

 

Italský vlasec LOW STRETCH má jednu z nejmenších průtažností u monofilů na trhu a přitom vynikající pevnost v uzlu. Vlasec je co se přímé reakce na záběr jevil velmi kontaktní, každé ,,drbnutí“ ryby i kontakt s dnem byl lehce znatelný. Fluorocarbonová ochraná vrstva vlasce snese velkou výdrž proti oděru, čímž lze potvrdit, že vrstva zaručuje maximální ochranu vlasce a prodlužuje jeho životnost. Dodává se v světlonce kouřové barvě, která je ve vodě prakticky neviditelná, řekl bych rybímu oku neznatelná.

 

 

Pokud potřebujete variantní řešení kmenového vlasce a ASSO ULTRA STRETCH je jen řešení návazcové, použijte DISCOVERY:

http://www.zico.cz/asso-discovery-katskup335.php

Vlasece Discovery mají bohatou historii. Monofil zaručuje maximální pevnost v uzlu i vysokou pevnost v tahu při nahazování, i při extrémním švihu. Nízká paměť, pokud se snažíte vydolovat nástrahu z vázky, výborně se řadí do navijáku při dlouhých hodech. Odolnost proti oděru byla vysoká, ani po několika výpravách nebyli na vlasci znát otřepy. Snad nejvíce mě však zaujala průtažnost vlasce při zdolávání, při utaženější brzdě navijáku nádherně pracoval monofil s měkším prutem a jeho špičkou, fantastický souboj s každou rybou. Mě velmi sympatická barva, světlonká Champagne, která ve vodě spíš působí jako průhledná, pro ryby neviditelná.

 

 

Přeme příjemný lov!

Váš tým ZICO CZ

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
 

 

Člun ZICO SMART ohlédnutí za používáním!

Většinou se firmy na svých stránkách zabývají novinkami a nehledí se na to, co má výrobek za sebou. Já jsem byl rád, že jsem se na vzniku Smartíku mohl podílet už při jeho vzniku, kdy jsme si ho ve svých plánech s panem Zídkem představovali. Samotný produkt, když přišel překonal moje očekávání, velké ,,balóny“, které špičkově drží stabilitu a zvládnou i moje kaskadérské kousky na vodě. Silnostěnný materiál, dvě komory. Čelo na motor a jak se ukázalo v testech i ten Smart zvládne bez problému. Zde na obrázcích už uvidíte tuto loď po třech letech maximálního provozu, o čemž nikdo v mojí frekvenci lovu nemůže pochybovat. Přepočteno na dni nma cestách a u vody má SMART namotáno 300dní, na slunci, vodě, dešti, mrazu a v autě při převozech. Byl jsem první, kdo ho dostal k vodě u nás v ČR a proto nás s Mírou napadlo toto zveřejnit.

Čluny ZICO komplet:

http://www.zico.cz/cluny-motory-cluny-katskup277.php

ZICO SMART:

http://www.zico.cz/clun-zico-smart-185-pev-zad-desk-podl-vesla-pumpa-eanSMART-skup288.php

 

 

Zatím v historii svojí kaprařiny používám prioritně čluny ZICO a měl jsem již všechny verze, GREEN line, BLUE line, CAMU line, moje maximální spokojenost a zkušenost může být pro Vás zárukou kvality!

Pavel Bobrman Vohralík

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
 

 

Hlásiče ZICO UNICARP v praxi!

Asi první ohlas od našich kluků Zděndy a Vlasty na hlásiče ZICO UNICARP, které mají cca. 60 dní k dispozici a užívají je na svých vycházkách a výpravách. Vzhledem k dané cenové relaci celé sestavy vládne veliká spokojenost s funkcemi. Kluci se oba shodli, že nejvíce je zaujala ochrana proti odcizení, tedy signál nenadálé manipulace s prutem. Sada vykazuje spolehlivost i odolnost proti rozmarům počasí !

 

 

Zde najdete i s prodejní maloobchodní cenou na našem e-shopu:

http://www.zico.cz/sada-zico-unicarp-3-3-indik-1-prij-kufrik-eanUNI+3-skup415.php

 

 

Sada se prodává ve verzi 2+1, nebo 3+1 na bateriích 9V !

I Vám přejeme s touto sadou UNICARP ZICO hodně úspěchů !

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
 

 

Bivak ZICO PROFI CARPER – úspěšný výrobek

Pokud se něco opravdu podaří a zpětné vazby od zákazníků a spolupracovníků jsou kladné, jsme velmi rádi. Vývoj našich dvou výrobků, které jsme dali na trh zhruba před dvěma lety byl sice delší, neboť jsme si chtěli hodně dát záležet na detailech a kvalitě provedení, tedy jsme v týmu mnoho věcí konzultovali a připomínkovali. Ale věc se povedla, jak BROLLY ZICO , tak právě PROFI CARPER dosáhli na interní přezdívku úspěšný výrobek. Není naším cílem chrlit výrobky, ale zaměřit se v kategorii rybářského produktu na kvalitní a užitečnou věc, i pro drsné podmínky lovu!

 

 

Nejen zima dnes prověří výrobek, ale i obrovská vedra minulého léta, která prověřila odolnost produktů a rybářů u vody pomohli díky větracím otvorům velké velikosti k úspěšnosti výrobku. Jednoduchá a pevná konstrukce, rychle složitelná i rozložitelná. Dobře skladná. A hlavně obrovský prostor uvnitř a dostatečná výška. To spolu s kvalitou bivaku z extrémně odolného materiálu s vodním sloupcem 10000 mm udělalo užitečného pomocníka.

 

 

Transportní rozměry: 135 x 25 x 23cm

Rozměry: 320 x 310 x 170cm
Prostor: lze umístit 2-3 lehátka
Hmotnost: 21kg

 

 

Prodloužená stříška (kšilt) chrání celý vstupní prostor. Ve vnitřním prostoru s unikátní výškou 170 cm najdete 2 kapsy úchyt pro světla a další drobné příslušenství. Zesílené zipy jsou doplněny velkými táhly. V přední části stříšky jsou umístěny držáky na pruty. Součástí balení je kvalitní taška. A klasika, pevné zatloukací kolíky ZICO, které v případě opotřebení u nás samostatně dokoupíte!

A to buď v sadě:

http://www.zico.cz/stanove-koliky-zico-v-tasce-15ks-1-111-ean1Zn1ak111-skup300.php

A nebo samostatně:

http://www.zico.cz/stanovy-kolik-zico-lux-1-11-ean1Zn1ak11-skup300.php

 

 

Parádní výrobek se chválí sám:-)

I Vám přeje krásné dny u vody ZICO FISHING TEAM

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
 

 

ZICO UNICARP – SADA HLÁSIČŮ S PŘÍSPOSLECHEM

Jako základní větu k tomuto výrobku bych uvedl klasické přísloví: ,,za málo peněz opravdu hodně moc muziky“. Vzhledem k pořizovací ceně 2090,- sady čítající jeden příposlech a dva hlásiče:

http://www.zico.cz/sada-zico-unicarp-2-2-indik-1-prij-kufrik-eanUNI+2-skup414.php

 

 

a sadě se třemi hlásiči, samozřejmě již v bezdrátovém provedení a dané kvalitě s velkou volbou možností nastavení v ceně 2490,- se jedná o výrobek, který si na českém trhu, mezi našimi rybáři najde svoje vděčné zákazníky.

http://www.zico.cz/sada-zico-unicarp-3-3-indik-1-prij-kufrik-eanUNI+3-skup414.php

 

 

Digitální technologie Unicarp nabízí klasickou funkci zapnout/vypnout, regulování hlasitosti zvolených tónů a možnosti nastavení různých výšek tónu. Super u takto levného hlásiče je regulace senzitivity, tedy citlivosti k záběrům, čili aby nedocházelo k reakci hlásiče při silném větru, proudu řeky, nebo o nečistoty na vodní hladině. Velmi vysoká je viditelnost zabudovaných LED diod, jak v kolečku, tak na předním krytu hlásiče. LED diody pracují v pohotovostním režimu. Hlásič nabízí i možnosti dopojení swingeru, na zabudovaný integrovaný vstup.

 

 

Velmi příjemnou zprávou je i možnost nastavení pozice alarmu zabezpečující prut proti krádeži, nebo manipulaci. Reaguje samozřejmě i na ,,padák“, tedy záběr do protisměru umístění nástrahy vzhledem k poloze rybáře. Pevné usazení hlásiče na vidličku zajišťuje mosazný šroub s aretací.

I kvalitní kaprové vidličky ZICO nabízí:

http://www.zico.cz/vidlicka-zavrtavaci-zico-65-110-cm-ean72Zn1ak40-skup18.php

Tělo hlásiče je vodotěsné a velmi dobře pogumované. Lovili jsme tři dny na severu, v rámci prvních testů za velmi nepříznivého počasí v posledních čtyřiadvaceti hodinách stálého deště, hlásič nevykazoval žádné negativní příznaky vlivu vlhkosti.

 

 

Co však potěšilo nejvíce, byl celkový dosah zařízení, přes volný prostor delší než 200m a výtečně reagoval i v zalesněných místech, zde se samozřejmě vzdálenost reakce snižuje. Doporučuji, pro výtečný chod používat alkalické baterie vyšší kvality. Používají se klasické 9V.

Přijímač je nastaven už z výrobny, takže rybář, pokud není technický typ a nastavení mu vyhovuje, ihned po instalaci baterií může provádět lov. Provozní frekvence pro bezdrátové vysílání 433MHz.  Na přijímači je opět jednoduchým způsobem možnost vypnuto/zapnuto a regulace hlasitosti. Super dle mého názoru u výrobku této cenové hladiny je možnost nastavení ,,vybrací“ místo zvukové reakce. V přijímači je možno uložit až 6 hlásičů !

 

 

Sada působí velmi elegantně, ne robustně a po celou dobu sloužila bez vady a chyby. Přitom teplota hlavně poslední noc, která byla na záběry bohatá klesla hodně pod nulu, to bylo další příjemné překvapení. Za sebe mohu jen doporučit.

Pavel Bobrman Vohralík a Martin Matesovič Parpel

Zico fishing team

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 9.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
 

 

Signalizátory a přijímač záběru ALFA TX
Výrobek na který jsme se spolu s týmem těšili, až ho budeme mít možnost odzkoušet v praxi, tedy výrobek, který vnesl do světa rybářského internetu mnoho rozruchu a osobních rovin. A však vývoj a výrobu posílá směrem kupředu právě konkurenční prostředí a tak máme na trhu dalšího ryze českého výrobce signalizátorů: Jakub Vágner electronics.

 

 

Zde najdete na ZICO CZ:

http://www.zico.cz/el-indikatory-alfa-katskup409.php

V komentářích k výrobku je uvedeno, že se jedná o nejmodernější profesionální rybářskou sadu současnosti. Je pravdou, že řešení je inovativní, použití integrované baterie, místo klasických výměnných monočlánků je novum, které může zcela změnit vývoj a výrobu signalizátorů jako takových, jde pouze o to, zda řešení získá důvěru rybářské (kaprařské) veřejnosti, ale to ukáže až čas, jiné měřítko není. S technikem, který s námi spolupracuje dlouhodobě a jsme neváhali přístroj otevřít a detailně prozkoumat a použít i v složitějším terénu.

 

 

Co však bude určitě devizou je opravdu unikátní řešení konstrukce přístroje, to působí velmi bytelně a nemám pochyb o tom, že odolnost je oproti konkurenci hodně vysoká. Výrobce uvádí, že rám je z vysokopevnostní duralové slitiny a tělo z masivního plastu, celkový dojem tomu odpovídá. Devizou je i dobře řešené umístění ovládacích tlačítek, působí stabilně, chodí naprosto přesně při volbě nastavení. Uchycení do přístroje je pevné, jejich vylomení v reakci na zachycení se o nějaký předmět při  manipulaci je vyloučeno.

 

 

Jsme si vědomi faktu, že největší diskuse jsou kolem přímého dobíjení hlásičů a příposlechu přímo u lovu, v diskusních fórech vedené otázky řeší jednoduchý a dostupný pomocník, solární nabíječky, z nichž některé, fungují i při denním, nikoliv jen slunečním svitu a to za velmi nízkých teplot. Věc dnes již zcela běžná a praktická, zejména na dlouhých výpravách. My jsme v rámci testu samozřejmě použili solární nabíječku ZICO, s kterou máme více než roční zkušenost. Co se týče odolnosti integrované baterie, tak přímo na baterii je uvedeno, že snese zatížení horkem do 60°C, to si může ověřit každý, kdo přístroji odejme zadní kryt.

 

 

http://www.zico.cz/solarni-nabijecka-s-baterii-eanSNZI-skup397.php

zde je na ní již provedená recenze:

http://www.zico-fishing.cz/?p=2911

 

 

Uvádí se absolutní voděodolnost, při rybolovu snesl několik jarních dešťů a po rozdělání nebyla vlhkost uvnitř žádná, výrobek se ještě musí posoudit v letních měsících za chladných rán a horkých dnů, co se týče kondenzace uvnitř. My jsme výrobek měli k dispozici měsíc v období jara, tedy chladné, vlhké a deštivé počasí, za občasného slunce do 12°C.

Dle uvedení výrobce je každý kus před uvedením na trh testován, z hlediska funkčnosti což je velmi pozitivní, i prodloužená záruka na 3 roky srovnává krok s nejbližším konkurentem.

 


Jednoduchá uživatelská obsluha, tedy návod je skutečně popsán precizně a zákazník si navolí bez problémů i přes ne zrovna dobrou technickou odbornost hlásiče do své vlastní potřeby. Barevné provedení signalizátoru v šesti LED barvách, tedy pro šest signalizátorů. Optická a zvuková signalizace záběru, elegantní a dobře čitelná, dobře volená řada tónů. Nastavení citlivosti potahu vlasce, tónu a hlasitosti, jasu a schémat LED diod, funkce nočního majáku pro lepší orientaci, paměťová dioda 20 vteřin, noční LED pro viditelnost prutu za tmy a indikací stavu nabití baterie. Za samozřejmost je považována možnost dopojení swingeru kabelem, což i tento přístroj umožňuje. Součástí sady je i dobíjecí kabel s možností připojení na klasickou vidlici (převodku) na 220V a šňůrka na upevnění příposlechu na krku.

 

 

Co jsme ale odzkoušeli s velkou pečlivostí je dosah přístroje na plný stav nabité baterie. Výrobce uvádí 200 m a toto opravdu ve volném prostranství platí, my jsme využili tréninkový fotbalový areál a ještě jsme se dostali celkem dál než jen za dvě na délku posazená hřiště. Je samozřejmostí a to si každý zkušený rybář je vědom, že v zarostlém terénu, u silných stromů v příbřežních partiích takový signál není, ale přesto výkon přijímače byl velmi slušný.

Celkový dojem z přístroje je velmi dobrý.

 

 

ZICO FISHING TEAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: -1 (from 1 vote)
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha