KŘESLO ZICO PRIVILEG ALU+ TRANSPORTNÍ TAŠKA – NOVINKA 2014

http://www.zico.cz/kreslo-zico-privileg-alu-transportni-taska-ean531Zn1ak100-skup388.php

Další novinkou pro letošní sezónu je výrobek řady TRICOLOR křeslo PRIVILEG. Luxusní ultralehké provedení křesílka s opěrkami na ruce,  pro opravdu pohodový pobyt u vody v maximálním komfortu. Opěrky jsou velmi dobře zajištěny  jednoduchým sklápěcím mechanismem při ukládání křesla do tradičně prostorné a odlné tašky pro transport. Použitý materiál je vysoce kvalitní a opěrka hlavy a krku silně vypolstrovaná a skýtá maximální pohodlí, ale co oceníte zejména je výška zádové části 75 cm, která vám zajistí, že do křesílka zapadnete jak do kauče doma u televizeJ. Zatím co sedací část (šířka sedáku 51 a délka 61cm) je polstrována molitanem 2-4cm v provedení shodném s oblíbeným lehátkem SUPERB. Hliníková konstrukce je dimenzována pro osoby s hmotností do 120kg a vše zásadně oceníte při dlouhém nošení a přesunu Vašich rybářských zavazadel, neb váha je pouhých 6,5kg.

 

 

Novinka, však jako u lehátka TRC přináší i tři zásadní inovace. A to inovace zcela zásadní a praktické. Zámky pro zajištění výsuvných nožiček, kdy již nemusíte hledat při rozkládání a skládání ,,pojistný klip“ ale jednoduše si konstrukce křesla sedne do na pevno přidělaného plastového zajištění. Pro mě je ovšem daleko zásadnější řešení zajištění aretačních klubů rychloupínákem, místo matky, kterou jsem často ztrácel a nacházel v tašce. Zajištění pomocí upínáku je pevné a maximálně jednoduché, zajišťuje náklon zádové části křesla dle Vašeho vlastního uvážení a to naprosto stoprocentně. Upínáky jsou na obou stranách lehátka. Jiné a lepší je i zajištění výsuvných nožiček, jednodušším mechanismem na ovládání a hlavně s pomocnými zoubky na vnitřní straně ovládacího klipu. Zajištění je pevné a rychle manipulovatelné.  Tradičně pevné a z dostatečně kvalitní látky je řešeno upevnění povlaku křesla ke konstrukci.

 

Ostatní křesílka v nabídce ZICO CZ:

http://www.zico.cz/kresilka-katskup50.php

 

 

Vysouvací nožky umožňují optimální ustavení křesílka v nerovném terénu a moc se mi líbí i širší a esteticky super provedené patky nožiček. Zvládnou opravdu každou nerovnost. Samozřejmostí je přenosná taška s vypolstrovaným popruhem přes rameno (rozměr přepravní tašky 80x60cm), do které se PRIVILEG díky inovacím složí v pár vteřinách a k článku patří fotodokumentace složení.

Vychytávkou jako by navíc je úložný prostor se zipem v zadní části sedátka, opět pro nás sklerotiky nedocenitelnýJ. Oku je lahodící nové a opravdu stylové provedení tří barevných vrstev potahu. Nejsem typem co používá křesla, spíše jsem klasickým ,,kbelíčkovým“ posedávačem, ale tento komfort jsem si nechal líbit:-).

Pavel Bobrman Vohralík

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Křeslo ZICO-PRIVILEG Alu + transportní taška – NOVINKA 2014, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Články na podobné téma:

  1. ZICO lehátko TRC ALU + transportní taška –Novinka 2014
  2. ZICO BIVAK PROFI CARPER: Luxusní bydleníčko !
  3. Člun ZICO SMART s motorem !
  4. Brolly ZICO – recenze výrobku
  5. lehátko SUPERB ECO a ZICO SUPERB PLUS

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha