ZICO lehátko TRC ALU + transportní taška –Novinka 2014

Novinka, která přináší tři zásadní inovace do našich řad lehátek a křesel. A to inovace zcela zásadní a praktické. Každý rybář trávící u vody delší časový úsek ocení nejen daný komfort, navazující na dlouhodobě úspěšnou řadu SUPERB, ale zejména zámky pro zajištění výsuvných nožiček, kdy již nemusíte hledat při rozkládání a skládání ,,pojistný klip“ ale jednoduše si konstrukce lehátka sedne do na pevno přidělaného plastového zajištění. Pro mě je ovšem daleko zásadnější řešení zajištění aretačních kloubů rychloupínákem, místo matky, kterou jsem často ztrácel a nacházel v tašce. Zajištění pomocí upínáku je pevné a maximálně jednoduché, zajišťuje náklon hlavové části lehátka dle Vašeho vlastního uvážení a to naprosto stoprocentně. Upínáky jsou na obou stranách lehátka. Jiné a lepší je i zajištění výsuvných nožiček, jednodušším mechanismem na ovládání a hlavně s pomocnými zoubky na vnitřní straně ovládacího klipu. Zajištění je pevné, rychle manipulovatelné a vybavené dorazem maximálního vysunutí.

Lehátko TRC ALU na našich stránkách:

http://www.zico.cz/lehatko-zico-trc-alu-transportni-taska-ean765Zn1ak500-skup389.php

 

 

Robustní a přitom ultralehká vyztužená hliníková konstrukce lehátka je předurčená pro střední zatížení. Toto ocení zejména rybáři, kteří za svými úlovky musí absolovovat daleký přesun s výbavou na zádech, po pravdě jsem si i já významě oddychl, neb nerez byl nerez, ale na vzdálenosti půl kilometru dostal můj starý ,,chrbát“ pěkně zabrat. Při prvních vycházkách jsem si myslel, že vzlétnu, neb lehátko a sedátko jsem vůbec necítil. Samozřejmě opět bych vyzdvihl transportní tašky z bytelného materiálu a stejně odolnými popruhy. Musím přiznat, že při přesunu jsem do tašek nacpal ještě fleecovou přehoz, deku a polštářek. Taška unese víc než jen lehátko.

Tradičně bohatému vypolstrování v zádových partiích skýtá  lehátko ZICO TRC maximální pohodlí při dlohodobém pobytu u vody, ale není přehnané do té míry, že u silně polstrovaných lehátek se dříve matrace „unavila a vytahala“. Podhlavní  část je pohodlná a příjemná pod hlavu a je vyrobena u lehátka  Alu z mikroflízu.  Při své začínající ,,stařecké demenci“ jsem i několikráte zapomněl polštářek, což mi nakonec ani snad nevadilo. Nožní části je naopak vybavena omyvatelným pogumovaným materiálem.  Pokud spočinete na lehátku v botách nečistoty snadno odstraníte a hlavně, pokud ve vedrech běhám na lehátko jen tak bez bot, omyvatelný konec lehátka je více než vhodný a velice praktický. Tradičně pevné a dostatečně pružné jsou i použitá gumová lana zajišťující povlak lehátka na konstrukci, ty si dopínám sám vždy po sezóně, pokud jeví známky opotřebení, ale u SUPERBu jsem je za 5 let přitahoval pouze 2x.

Lehátko Superb je stále v prodeji!

http://www.zico.cz/lehatko-zico-superb-alu-transportni-taska-ean765Zn1ak5-skup352.php

 

 

Pomocníkem k nezaplacení a takovým malým překvapením je kapsička na doklady, držák na nápoje nebo pouzdro na mobilní telefon navyšují mnohonásobně komfort tohoto lehátka. Jsem stálým ,,hledačem“ klíčů od auta a mobilního telefonu, tedy již jsem se naučil si připevnit ,,taštičku“ na boční stranu lehátka a mám celkový přehled o cennostechJ.

Mě ovšem zaujalo i barevné provedení TRICOLOR, které je velmi vkusné a pro ,,přírodomilce“ oku lahodící. Nové změny lehátků ZICO prospěli a zákazníci je určitě ocení, cena  naprosto koresponduje s kvalitou!

Pavel Bobrman Vohralík

Rozměry: šířka: 80cm, délka 200cm
maximální výška sedací části: 45cm
Přepravní rozměry celkem: 90 x 90 cm, 8,5 kg
Nosnost: 140kg

Ve stejném designu v nabídce také: http://www.zico.cz/lehatka-rada-2014-trc-katskup389.php

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
ZICO lehátko TRC ALU + transportní taška –Novinka 2014, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Články na podobné téma:

  1. ZICO BIVAK PROFI CARPER: Luxusní bydleníčko !
  2. Člun ZICO SMART s motorem !
  3. lehátko SUPERB ECO a ZICO SUPERB PLUS
  4. Tony na svazovce a krásný KOI kapr
  5. Jarní kapři

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha