Aktuálně zařazujeme Toníkův příběh s jeho super kaprem !!!!!!

Další krásný víkend na přehradě

 

Zase tu máme pátek a já s přítelkyní beru směr Rozkoš, kde na nás už čekají přátelé. Máme před sebou krásný víkend, ale počasí na ryby moc nebude, na celý víkend hlásí šílený vedra. Krmení máme už připravený tak už k vodě prostě musíme. Hned po příjezdu jdu rychle na vodu a na první zákrm dáváme okolo 90kg vařené kukuřice a asi 5kg pelet a bolků a na dokrmení máme ještě asi 50kg vařené kukuřice, a teď už jenom čekat. Páteční noc, byla sice bez záběru, ale to teplo co bylo po celou noc, bylo krásný. V sobotu od rána se ryby ukazují, ale záběr za celé dopoledne nepřichází a to neznačí opravdu nic dobrého, a co je ještě horší tak voda kvete jako blázen. V sobotu odpoledne už dohazuji jen tu kukuřici a čekaní, na záběr pořád pokračuje.

 

 

Večer přichází první a hned lepší záběr a na konci je i krásná ryba kamaráda kapr 70cm a já pořád čekám na první záběr. A na konec jsem se dočkal i já je asi za 5min dvanáct a já už pomalu chtěl tahat pruty a v tu ránu se jeden rozjíždí a hned po záseku si ryba bere další metry vlasce a hned nám je jasný, že to bude krásná ryba. U břehu ryba předvádí nádherný souboj a mám radost, že se mi jí podařilo dostat na podložku. Teď udělat pár fotek a rybu zase pouštím a můžu jít v klidu spát. V neděli už žádný záběr nepřišel, ale i tak můžeme říct, že to byl podařený víkend. Voda kvetla jako blázen a nám se podařilo vytáhnout, dvě krásné ryby. Pomalu už plánujeme další výpravu.

 

Tony

Toníkův oblíbený výrobek ZICO:

Spací pytel ZICO LUX:

http://www.zico.cz/spaci-pytel-zico-lux-ean63330-skup112.php

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Toníkův luxusní kapr !!!!!, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Články na podobné téma:

  1. Toníkův svazový kapr !
  2. Toníkův vydařený víkend !
  3. Toníkův parádní rozjezd !
  4. Mělčiny
  5. Tony na svazovce a krásný KOI kapr

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha