Toníkův vydařený víkend !

Pracovní týden končí o něco dřív a tak rychle k vodě. Ve čtvrtek odpoledne nakládám věci a s přítelkyní bereme směr, přehrada. Po příjezdu na místo nemůžu uvěřit, že u vody nikdo není a tak beru místo na kterém jsme ještě nikdy, nechytal. Ta nejhorší práce nás teprve čeká, nanosit věci. Když už máme všechno hotové, jedu na vodu trochu nakrmit.

 

Ve čtvrtek už záběr nepřišel a v pátek se už konečně chytá od 4 hodin. V Pátek nahazuji hned ráno a na prvního lepšího kapra čekám asi dvě hodiny. Počasí není nic moc, pořád samá přeháňka a tak to má být celý den. Ale kaprům to vůbec nevadí, přichází záběr za záběrem. V pátek se nám povedlo nachytat mnoho krásných ryb a já se už těším na sobotu. Sobota a neděle, už byla jen o pár záběrech, i když se oteplilo a po celý den bylo sluníčko. Nejlepší den byl pátek, kdy celý den pršelo, a teplota byla jen asi 10 stupňů. Už se těším na další výpravu.

 

 

Takto krásně si Toník lebedí na novém dvouplášťovém spacáku ZICO CZ:

 http://www.zico.cz/spaci-pytel-zico-lux-ean63330-skup112.php

 

Tony, přejeme ti i na příště hodně štěstí !!!

Zico fishing team

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Toníkův vydařený víkend !, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Články na podobné téma:

  1. Toníkův výjezd s přáteli !
  2. Toníkův parádní rozjezd !
  3. Další kapří víkend!
  4. Víkend ve znamení Kapra !
  5. Víkend na svazové vodě

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha