Místo práce zábava
Po příchodu do zaměstnání mě štajgr mile překvapil. Oznámil mi totiž že bagr který je důležitou součástí mé práce má poruchu a do rána určitě nevyjde. Neváhal jsem ani vteřinu vzal jsem si dovolenou a mazal pro nádobíčko a hurá za kolegou na jednu moc krásnou vodu. Příjezd k vodě mi vyčaroval úsměv na tváři kapříci skákali z vody a dle slov kolegy byli při chuti.

 

Tak lehce zakrmit a hurá hůlky do vody postavit tábor a kávičku s kolegou. Jelikož jsem měl napsáno do peřin jsem nepospíchal a trpělivě jsem očekával záběr. Dočkal jsem se dvě lehká píp a už naviják vrčí zásek a je tam po chvíli se na břehu kamarádim s krásným šupíkem který kdysi zřejmě nešťastnou náhodou přišel o část hřbetní ploutve ale na kráse mu to neubralo.

 

Pak šli kapři asi spát tak jsem je napodobil k ránu mě vytáhl ze spacáku ještě jeden malý ale krásný řádkáč až doroste bude to fešák. Pak už zbývalo jen brzká raní káva vše pobalit a hajdy domů aby doma nic nepoznali šel jsem večer přece na šichtu. Byla to ta nejlepší šichta za poslední dobu s pozdravem.

Mates

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Matýskův nečekaný lov !, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Články na podobné téma:

  1. Toníkovi kapři ze svazové vody!
  2. U nás na Rozkoši
  3. Víkend ve znamení Kapra !
  4. Pěkná dvoudenka
  5. Svazová voda nám ukázala jak tvrdá muže být

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha