Zimní přehoz – Bivak ZICO PROFI CARPER!

Bivak ZICO PROFI CARPER si našel na českém trhu velké množství příznivců a tak vzrůstala poptávka po zimním přehozu na tento výrobek. Vše se nám podařilo rychle vyřešit a již můžeme tuto pomůcku pro bivakování v chladnějším počasí nabídnout. Ale nejprve k výrobku:

http://www.zico.cz/zico-bivak-profi-carper-ean63370-skup366.php

Hodnocení podle dovozce:

Vysoce kvalitní, rozměrný bivak z extrémně odolného materiálu s vodním sloupcem 10000 mm.
Již na první pohled je zřejmá vysoká kvalita materiálu, kterou se tento bivak odlišuje od ostatních standardních výrobků na trhu. Podlážka stanu je vyrobena z velmi pevného pogumovaného materiálu a k bivaku se připíná kvalitním ZIPEM.Toto zaručuje, že na rozdíl od podlážek, které se připínají pomocí suchého zipu,tvoří bivak s podlážkou jednolitý celek!
To znamená, že do bivaku nemůže zatékat voda a nedostanou se k Vám různí živočichové jako jsou myši, hmyz apod. Konstrukce stanu je vyrobena z pevných trubek a je velmi stabilní. Prodloužená stříška (kšilt) chrání celý vstupní prostor. Ve vnitřním prostoru s unikátní výškou 170 cm najdete 2 kapsy úchyt pro světla a další drobné příslušenství. Zesílené zipy jsou doplněny velkými táhly. V přední části stříšky jsou umístěny držáky na pruty.Součástí balení je kvalitní taška. Předností bivaku je zadní odvětrávací okno, a přední okna s moskytiérou. Okno na vstupní části lze zakrýt slídou.

 

 

Informace:

Transportní rozměry: 135 x 25 x 23cm

Rozměry: 320 x 310 x 170cm
Prostor: lze umístit 2-3 lehátka
Hmotnost: 21kg

Původní recenze na Zico fishing team:

http://www.zico-fishing.cz/?p=1815

 

 

Hodnocení dle ZICO CZ:

Kompletní přehoz k bivaku Proficarper. Je vyroben ze stejného materiálu jako samotný bivak. (10000mm) Přesně kopíruje velikost a pozice oken a díky tvarování přední části pomáhá vytvořit prostornou předsíň s možností odvětrání. Přední část je vybavena vchodovým vstupem na zip, který lze zakrýt pevným panelem na suchý zip, nebo použít moskytiéru. Přehoz eliminuje případné rosení bivaku a zajišťuje lepší tepelnou izolaci. Dodává se s kompletní sadou kvalitních kolíků.

 

 

 

Naše poznámka: stavěli jsme bivak ve svahu, ne zrovna v ideálních podmínkách,přesto šel komplet usadit a upnout. Pomocné kovové úchyty a gumové pomocné úchyty vždy nerovnost vyřešili. Velmi snadná manipulace dvou osob, velmi snadné překrytí!

 

 

Kde jej najdete na ZICO CZ:

http://www.zico.cz/vnejsi-plast-pro-bivak-zico-proficarper-ean63370Zn1ak1-skup428.php

Velmi nás zaujalo zachované usazení suchého zipu na odložení prutů na hřebenu přehozu!!!

 

 

Ať i Vám parádně slouží, Váš ZICO Fishing team !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Zimní přehoz - Bivak ZICO PROFI CARPER!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Články na podobné téma:

  1. Miroslav Zídek oceněn na prestižním závodě RCCC the best carper
  2. Bivak ZICO PROFI CARPER – úspěšný výrobek
  3. Dáňa a Máťa na lovu!
  4. Naše TOP produkty pro Vaše kapraření!
  5. ZICO BIVAK PROFI CARPER: Luxusní bydleníčko !

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha