Jarní feeder II. – háčky a šňůra

Háček je vlastně to nejvíc důležité, je základem lovu a při jemných jarních feederových záběrech to nejpodstatnější. Owner je v tomto oboru světový gigant a vždy, když důkladně projdete sortiment narazíte na něco velmi zajímavého, tak jako se to podařilo klukům v ZICU. Tyto háčky OWNER ISEAMA číslo 50188 jsou opravdu neskutečné. Naprosto dokonalé na lov nejen feeder, ale i na plavanou s házecím splávkem na zrnko kuku, nebo několik zrnek pšenice, mají skoro klasický základní tvar, jen špička je víc zatočená dovnitř a hlavně, na velikost háčku bytelný drát a po Ownerovsku brutálně ostrou špičku. DOPORUČUJEME !!

http://www.zico.cz/hacek-owner-s-ockem-9ks-50188-08-ean50188Zn1ak08-skup122.php

 

 

Pokud ještě řešíte návin a velmi rádi používáte pletené šňůry, opravdu můžeme jen doporučit, hlavně díky ohlasům z praxe zelinkavé SUNLINE. Zico nabízí pět variant od 0,104mm (4lb) až po 0,205mm (15lb). Je to opravdu výrobek té nejvyšší kvality made in JAPAN !!!

Definice výrobku:

Rychle potápivá Japonská splétaná šňůra té největší kvality. Tato šňůra je speciálně určena na lehkou nebo těžší přívlač dle průměru. Je dodávána ve světle zelené barvě s ochranou vrstvou proti oděru. Jemnost a technologie splétání dodává šňůře jedinečné vlastnosti.

http://www.zico.cz/snurky-snury-sunline-super-pe-katskup419.php

 

 

Krásné dny a příjemný rybolov feederem Vám přeje ZICO FISHING TEAM

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Jarní feeder II. - háčky a šňůra, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Články na podobné téma:

  1. Dáňa na cejnech – Jarní feeder I.
  2. SUNLINE v praxi -feeder
  3. SUNLINE – návin pro přívlač a feeder
  4. Háčky OWNER C-3
  5. Háčky OWNER – universál pro široké využití !

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha