Náš tým fanoušků firmy ZICO CZ se bude opět a to již po osmé podílet na akci RCCC regional carp classic cup, tedy závodu jednotlivců v lovu ze břehu, který masivně podporuje rybářský sport dětí a mládeže formou materiální podpory Kroužků MO, závodů dětí v Týnci nad Labem, Poháru předsedy ČRS SÚS a rybářského tábora naší kamarádky Štěpánky. Míra Kumprecht opět zaujme pozici ředitele závodu, Kača místo hlavního rozhodčího, Dědek stabilně nejstaršího a nejmoudřejšího, Matýsek za PC v pozici šéfa přenosu a Pavel s Fičákem v pozici závodníka. tedy prakticky celý tým v akci:-). Loni se na podporu dětí a mládeže vybralo přes 40 tisíc korun a my doufáme, že letos částku výrazně překonáme.

 

 

Letošní prémiový ročník se uskuteční na svazovém Labi, pod záštitou Předsedy ČRS SÚS pana Dušana Hýbnera ve dnech 26.9-2.10.2017. A akce bude mít svůj vlastní on-line přenost na FB RCCC a MRK RCCC. Budeme se opět snažit, aby akce byla úspěšná a ZICO CZ bylo i nadále naším důležitým partnerem.

Váš Zico fishing team

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
ZICO CZ a RCCC spolu po osmé za podporou dětí a mládeže!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Články na podobné téma:

  1. RCCC – Zico jako tým pořadatelů.
  2. RCCC 2014 za podpory ZICO CZ
  3. RCCC the best carper 2013 a ZICO!
  4. RCCC 2013 za spolupořadatelství ZICO fishing teamu
  5. RCCC 2012 za podpory ZICO !

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha