ZICO a pomůcky moderních kaprařů !

Vždy je dobré si připomenout pomůcky pro lov, které mají stále dobrou odezvu u našich zákazníků, kteří se intenzivně věnují lovu kaprů. Zimní měsíce slouží rybářům i v orientaci na trhu a k prohlížení možností zvažovaných nákupů před sezónou. Projděme si tedy tradiční ,,Zikácké“ jistoty!

 

 

Čluny ZICO všech řad jsou za roky praxe na trhu opravdu neskutečně odskoušené i v extrémních podmínkách evropských veletoků ! Je to oblíbená pomůcka nejen kaprařů, ale i extrémně lovících sumcařů, jejich odolnost proti oděru je veliká a stabilita díky velkým komorám neskutečná. Máme velký výběr druhů i velikostí provedení s barevným odlišením.

http://www.zico.cz/cluny-zico-rada-cl-bl-gl-smart-katskup288.php

 

 

Motory jsou nezbytnou součástí sortimentu a doplňkem pro sérii člunů. Jsou také tradičním sortimentem ZICO, včetně náhradních dílů !

http://www.zico.cz/cluny-motory-elekromotory-katskup177.php

 

 

Podběrák s teleskopickou tyčí, rychle a jednoduše složitelný pro přepravu s výtečnou odolností přizpůsobený pro lov velkých ryb. V sortimentu včetně náhradních sítí. Podběrák lze využívat i jako házecí lopatku na krmení směsí i partiklem.

http://www.zico.cz/podberaky-podberaky-zico-acln-katskup345.php

 

 

Super odolné brolíčko se zimním přehozem v ceně, včetně velmi kvalitních stabilizačních tyčí ! Odskoušeno naším týmem v extrémních podmínkách a za vydatného pětidenního dešti při lovu v přímořských oblastech !

http://www.zico.cz/stany-brolly-bivvy-brolly-system-katskup365.php

 

 

A na závěr náš tajný trumf, bivak pro větší a komfortní pobyt  PROFICARPER, který potěší kvalitou, odolností a cenou. Kvalitní je jak použitý materiál pláště, tak konstrukce.

http://www.zico.cz/stany-brolly-bivvy-bivvy-proficarper-katskup366.php

 

Pohodový výběr při zimní rozjímání přeje ZICO team.

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Zico a pomůcky moderních kaprařů !, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Články na podobné téma:

  1. Brolly Zico – pochvala a fotografie od zákazníka
  2. Pomocníci kaprařiny ZICO CZ
  3. Pomůcky pro kaprařinu ZICO CZ – PVA materiál
  4. Naše TOP produkty pro Vaše kapraření!
  5. Brolly ZICO – recenze výrobku

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha