Toníkova ,,Mepsková“ Metuje

Letošní teplé léto moc na kapry nebylo, tak jsem se zaměřil raději na řeku. Letošní průtok vody byl na minimu, ale i tak se mi podařilo nachytat moc krásný ryby. Třpytky Mepps patří mezi top třídu a moc rád je používám. Doufám, že se ještě letos na řeku dostanu, než začne opadávat listí.

Krásný podzim vám přeji Tony

Za redakci ZFT mám obrovskou radost z příspěvku o přívlači, v současné ,,kaprománii“ se úplně zapomíná na malé říčky a potoky, kde si rybář může nádherně zachytat a ještě v podstatě splynout s přírodou! Kolikrát nejde jen o úlovek ryb, okounů, jelců, pstruhů, štiček, či candátů, lovec může zažít zajímavé setkání  nebo úkazy, jež nabízí jen fauna a flóra.

Rotačky Mepps jsou součástí rybářské historie jako značka sama, když jsem byl malý kluk a dostal jsem od dědy prvních několik svých rotaček této značky, bylo to pro mě něco jako ,,mít poklad“ a on to poklad byl :-)! A dravců bylo v té době v řekách nepřeberně !!!!

Pavel

Rotačky Mepps jsou základem výbavy každého vláčkaře, jak profesionálního, tak příležitosného !!! V naší nabídce jich najdete nepřeberné množství tvarů, barevných kombinací a odstínů, velikostí !

http://www.zico.cz/trpytky-mepps-katskup339.php

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Toníkova ,,Mepsková" Metuje !, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Články na podobné téma:

  1. Toníkova srdcová řeka !
  2. Toníkova dovolená !
  3. Metuje – poslední vláčka!
  4. Konečně u vody – METUJE
  5. Tonyho rychlovka

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha