Naše TOP produkty pro Vaše kapraření!

Zde presentujeme opravdu silně prověřené produkty z naší nabídky!

Čím začít jiným než megaodolným brolly jehož součástí je i zimní přehoz. Zimní přehoz je pouze názvem, ale praktický je zejména při intenzivních přeháňkách. Tyče, které v přední části vystužují konstrukci jsou vedené uvnitř, tedy po nich nestéká voda. Brolly je velmi stabilní proti silnému větru a má již ve svém prvním plášti větrací otvor.

 http://www.zico.cz/zico-brolly-system-zimni-prehoz-ean63360-skup365.php

 

 

Celý soubor člunů ZICO s pevnou podlahou se vyznačuje velmi vysokou odolností, jejich služeb využívají naši zákazníci po celé Evropě na svých výpravách. Otestováno za nejtěžších podmínek největších evropských řek, tedy PO a EBRO. K celé sestavě je velký výběr náhradních dílů a doplňků. Jedná se o sestavy ZICO BLUE, CAMU a GREEN line. Ve velikostech 230-320cm

http://www.zico.cz/cluny-motory-cluny-katskup277.php

 

Opravdu vysokou prodejnost a parádní reference v podobě zpětné vazby od našich zákazníků vykazuje kaprařský bivak PROFICARPER, který je dostatečně prostorný pro dva lovce s tím, že se v extrémní situaci umístí i třetí lehátko. Opět konstrukčně velmi silný, s předním štítem proti dešti a parádně velkým větracím otvore v zadní části, který nejvíce oceníte v letním parnu.

http://www.zico.cz/zico-bivak-profi-carper-ean63370-skup366.php

 

 

A nakonec v dnešním představení TOP produktů pro kaprařinu je člunek pro lovce samotáře, člunek s lamelovou podlahou, neskutečně lehký, na to jak odolný je materiál z kterého je vyroben. Jeho velikost 185x135cm umožňuje obrovskou manévrovací schopnost v omezeném prostoru a oblibu získal u nejzkušenějších lovců. Tento produkt používá i jedna z ikon české kaprařiny Míra Kratěna.

http://www.zico.cz/clun-zico-smart-185-pev-zad-desk-podl-vesla-pumpa-eanSMART-skup288.php

ZICO Vám kaprařům přeje příjemný pobyt a úspěšný lov!

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Naše TOP produkty pro Vaše kapraření!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Články na podobné téma:

  1. Spací pytel ZICO lux – naše recenze !
  2. Člun CARP RIDER 1 – naše video !
  3. Člun ZICO Safari 1 – naše video !
  4. Člun SAFARI 1 – plavidlo pro zábavu na rybolov – novinka 2014
  5. Brolly ZICO – recenze výrobku

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha