Pic přátelé a kamarádi.

  Po delší, zdravotní pauze, jsem se konečně dostal k vodě na rybky. Počasí bylo chladnější, ale když to člověk nezkusí, nemůže tvrdit, že neberou. :o) Tentokrát, vzhledem ještě k omezenému pohybu mého chodícího aparátu, jsem netahal k vodě moc věcí a vsadil jsem na oblíbené nástrahy našich starších a více starších rybářů. Proutky do vidliček, nasadit čihátka, trocha šrotu, pár žížalek, nějaké obarvené rohlíky…… prostě, jak se říká, na měkotu. :o)
 Jak už jsem se zmiňoval, bylo chladně, ale to ničemu nevadilo, abych byl konečně u vody. Po pár náhozek rybky začali spolupracovat a na to, jak bylo, paráda. Během pár hodinek se povedlo vytáhnout nějaké cejny a i kapřík se spletl. Takže spokojennost. Posléze ovšem začalo více a více sněžit, což zavelelo k odjezdu domů, do tepla.
 Výsledek tedy byl, že po nějakém půl roce bez možnosti dostat se k vodě na rybky se začátek letošního roku vydařil dobře.
 Tímto chci popřát všem hodně zdravíčka a rybářských úspěchů v letošním roce.
Pomocníci pro jemnou a jednoduchou rybařinu, čihátka a swingery ZICO:
Krmítka a košíčky:
Pic Vlasta Kača Havel.
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Kača opět ve hře:-), 10.0 out of 10 based on 1 rating

Články na podobné téma:

  1. Kača na lovu s novým člunem!
  2. Kača na opět řece!
  3. Kača na říčce!
  4. Kača drtil řeku !
  5. Marlon a Kača na lovu!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha