Solární nabíječka s baterií – novinka ZICO 2015

http://www.zico.cz/solarni-nabijecka-s-baterii-eanSN-skup395.php

 

Kolikrát již jsme to řešili, jak na delší rybářské výpravě vyřešit zdroj k napájení mobilu, tabletu, fotoaparátu, MP3  přehrávače a jiných drobnůstek, které si sebou k vodě bereme a jsou nám dnes každodenní součástí života. I obyčejný výlet s dětmi, které jsou dnes moderní technikou doslova pohlceny a hry a hudba z klasického chytrého telefonu je pro ně naprostou samozřejmostí.

Tahání a stálé předdobíjení různých baterií, ať gelových, nebo trakčních vyřeší jednoduchý přístroj, který je nejen takzvanou ,,energetickou bankou“, tak zároveň i sám energii přijímá a přemění na zdroj Vašich potřeb. Přístroj má klasické solární panýlky s výkonem 4W.

 

Celý chod je velmi jednoduchý, přístroj, se dá předdobít doma a vést již určitou zásobu sebou (doporučujeme předbít na plnou kapacitu), zde pak tedy dominují velmi nízké rozměry přístroje a tím pádem opravdu luxusní skladnost a možnost převozu. Důležité upozornění!! V balení není ,,kolík“ s USB vstupem do 220V, ale ten má snad již v dnešní době každý doma a nebo jej lze v různých akcích v obchodních domech snadno pořídit. Propojovací kabel na zakončený USB 5V (0,5-1A) pro vstup do zástrčky 220V nebo auto zástrčky s USB výstupem 5V je součástí sady.

 

Přístroj sám měří 16x11cm ve složeném stavu, v rozloženém pak 16x29cm a váží neskutečných 410gr. To je opravdu zátěž na výbavě zanedbatelná! Velmi jednoduché je celé ovládání. Rozložením se již přístroj začne nabíjet a vše řídí bílé tlačítko u displaye, který Vám ukáže stav nabití přístroje. S tímto výrobkem, při plném stavu nabití zajistíte zdroj až pro 4 telefonní přístroje, k dispozici máte USB zásuvku 5V a 1 x výstupní port USB (5V) .

Navíc pomocí dalšího výstupu 9V můžete dobíjet například kamery a fotoaparáty.  Vlastní zdroj s kapacitou 6000 mAh je pomocí panelů dobitý za plného slunečního svitu v čase 8-12 hodin. Dobíjení a kapacitu dobíjení signalizují modré diody na hlavním panelu přístroje.

 

My jako vždy nedáme na návody a výrobek, než jej pustíme na trh odzkoušíme v terénu! Tento měl opravdu smůlu, musel s námi k vodě v lednu. Tedy tolik smůly zase neměl, neboť letošní leden je vyjímečný a tak jsme zkoušeli za velmi proměnlivého počasí.  Chvilka slunce, chvilka sněžení, mráz a teploty v rozmezí -4°C až 5°C po celé tři dny. Přístroj jsme k vodě dovezli téměř vybitý, aby se nám ukázal co umí.

Už po třech hodinách na střeše bivaku a bylo možné začít dobíjení a přístroj energii přenášel.  Tento výrobek na nás působil velmi pozitivně a jeho pořízení doslova doporučujeme, lze ho využít nejen k lovu, ale i k běžnému životu každé rodiny a na běžné cestování!

VIDEO K PŘÍSTROJI:

K výrobku jsou na webu ZICO CZ i další doplňky a držák, který k využití doporučujeme.

http://www.zico.cz/drzak-tabletu-7-10-eanDTAB-skup395.php

Váš ZICO FISHING TEAM

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: +1 (from 1 vote)
Solární nabíječka s baterií – novinka ZICO 2015, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Články na podobné téma:

  1. ANDA SPORT – hlásiče ANDABT1 – novinka 2015
  2. ZICO EKO sak – novinka 2014
  3. Nástavec k indikátorům ZICO s adaptérem – novinka 2014
  4. Křeslo ZICO-PRIVILEG Alu + transportní taška – NOVINKA 2014
  5. ZICO lehátko TRC ALU + transportní taška –Novinka 2014

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha