OWNER-kvalitní háček na kaprové montáže díl 2.

Každý to má rád jinak, někdo preferuje boilies větší, někdo menší a to i když voda chladne. Nelze říci, že jakákoliv volba může být tou nesprávnou, neboť hlavně na řekách je to zrádné. Díky většímu množství jelců, cejnů, karasů je lov mnohem náročnější na volbu velikosti nástrahy a velikosti a odolnosti háčku. Řeka s sebou nese totiž i rizika vázek, větví napadaných ze stromů po silných větrech začínající zimy a tím pádem přijde na řadu i úvaha o odolnosti, Carp Taff č.4 a č.2 jsou určitou variantou, díky tvaru a hlavně zalitému očku, háček i přes svou výtečnou ostrost hrotu působí velmi masivně a odolně. Velikost háčků volím takto, tedy při lovu na panáčka, který na řece preferuji, háček číslo 2 k velikosti boilies v kombinaci potápivé 18mm a 15mm plovoucí a háček velikosti č.4 ke kombinaci 15mm potápivá a 11mm plovoucí. Háček číslo 2 je také ideální pokud nejste velkým fanouškem lovu na panáčka i k většímu klasickému boilies 20-30mm jen samostatně jedné použité kuličky. Při vázání háčku mám osvědčených 7-8 omotů, háček se pak výborně stáčí přirozeně za pomocí bročku do tvrdších partií tlamky lovené ryby.

 

 

http://www.zico.cz/vyhledavani.php?katalog-hledany-string=CT

Pokud se nacházíme na místě bez vázek, ve volném prostoru neváhal bych ani na minutu použít super ostré, až bych řekl ,,kaprově jedovaté“ háčky Owner Carp Tsuyoshi. Luxusní je velikost č.4 , je to ideální kaprový háček, k použití na tekoucích i stojatých vodách. Díky svému tvaru a jakoby zkrácené nožičce perfektně pracuje při záseku a při 6-7mi omotech se špičkově točí dovnitř. Osvědčilo se mi po očka a omot nechat pogumování svlíkačky, háček to opravdu ideálně stáčí a působí to jako funkční rovnátko. Exclusivní je ostrost a to opět ,,Ownerovsky při síle materiálu. Používal jsem háček hlavně do kamenných labských záhozů břehů a špička tomu dokázala odolávat i v silném proudu. Při lovu u břehů tekoucích vod rozhodně doporučujeme! K velikosti č.4 je vhodné boilies velkosti 18mm s pop up 15 a nebo samotná 24mm potápivá.

 

 

 

http://www.zico.cz/hacek-owner-s-ockem-7ks-50923-06-ean50923Zn1ak06-skup122.php

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: +1 (from 1 vote)
OWNER-kvalitní háček na kaprové montáže díl 2., 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Články na podobné téma:

  1. OWNER-kvalitní háček na kaprové montáže
  2. Feederové háčky OWNER !
  3. Owner Carp Taff – háček pro lov ve sloupci!
  4. Háčky OWNER Carp AYA – praktické použití
  5. Owner Cutting Point, Carp Taff

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha