Spací pytel ZICO LUX

Pokud si řekneme, že se něco opravdu povedlo, tak bezesporu tento výrobek. Spací pytel pro opravdu náročné rybáře vhodný i do extrémních podmínek. Jako vždy bych začal nepromokavou taškou, obalem, na němž si ZICO vždy u všech výrobků zakládá.

 

Obal je ze silnostěnného materiálu odelnému dešti a rose, ale v elegantním provedení s upínacími pásy, které stáhnou pytel pro přepravu a dlouhým zipem, dále poutkem se suchým zipem, na pohodlné nošení a zajištění. Spací pytel se skládá podélným přeložením napůl a hlavně díky jeho robustnosti se musí opravdu při skládání a rolování důkladně stlačit, aby se pohodlně vešel do obalu.

 

 

http://www.zico.cz/spaci-pytel-zico-lux-ean63330-skup112.php

Spací pytel je dvouvrstvý, uspokojí vaše požadavky na komfort v létě i zimě, prostě si rozepnete dlouhý a robustní zip a z jednoho spacího pytle uděláte v podstatě dva. Nemusíte se tak za horkých letních nocí pařit, nebo spát pouze pod dekou. Vnitřní materiál je velmi příjemný fleec, zajistí pohodlný spánek.

 

V hlavové části je umístěn polštářek. Na zimu zase spací pytle spojíte a díky dvěma vrstvám teplo opravdu odchází pomaleji. Vnější vrstva je vyrobena z voduodpuzujího materiálu.

 

Vrátil bych se k zipu, ty jsou na těchto spacích pytlích velmi důležité, tam jsme si dali opravdu záležet, maximálně robustní provedení udrží zip v chodu po dostatečně dlouhou dobu životnosti a rozepínání je velmi rychlé a pohodlné.

 

Upnutí na lehátko a přidělání spacího pytle je řešeno na obou koncích kapsou, kterou převléknete přes konce lehátek, Lehátko vždy sklopte, umístěte oba konce spacího pytle a pak dejte zpět do vodorovné polohy.

 

Poté se ještě zajistí obvodovým pásem, takže vám spací pytel při spánku neujíždí. Je dána odolnost v komfortu na -5°C, ale nebál bych se i vyšších teplot! S použitím zimního přehozu bych dal tip, s pohodlným přespáním v přírodě do teplot -18 až -20°C. Rozepínání je oboustranné a zipy jsou ještě navíc zajištěny při spánku pásky se suchým zipem, aby se nerozjížděli.

 

K presentaci spacího pytle jsme použili lehátko :

http://www.zico.cz/lehatko-zico-trc-alu-transportni-taska-ean765Zn1ak500-skup389.php

zde je naše recenze lehátka:

http://www.zico-fishing.cz/?p=2374

 

Rozměry v rozloženém stavu: 222 x 100 x 10,5 cm
Transportní rozměry a hmotnost: 50 x 45 x45 cm, 5,5 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: +1 (from 1 vote)
Spací pytel ZICO lux - naše recenze !, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Články na podobné téma:

  1. Člun ZICO Safari 1 – naše video !
  2. Brolly ZICO – recenze výrobku
  3. OWNER SAKURA SP – recenze výrobku
  4. Stan ZICO TB 01
  5. lehátko SUPERB ECO a ZICO SUPERB PLUS

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha