Plandavky Bloody fish – Zahájení dravců se blíží!

Opravdu velmi povedená série plandavek. Mají opravdu výtečný chod a to díky tvaru a prohnutí listu, háček vždy super ostrý a to díky trojháčkům OWNER. Nová řada se zkoušela v zahraničí neboť naše zahájení je až 16.6. a výsledek byl opravdu fantastický. No posuďte sami. Není nezajímavé, že díky řekl bych standartní velikosti lze na tento druh třpytek ulovit takřka všechny druhy dravých ryb. Ale naše tři vzorky zajímali ponejvíce štiky. Vzhledem k testu v mělčí říčce bylo nutné dlouhé rychlé vedení nástrahy. Na hlubší vodě, jak stojaté, tak tekoucí bude možné pomalejší vedení třpytky. Plandavky používáme hlavně ihned po zahájení a v létě, kdy je voda dostatečně ohřátá, dravci jsou aktivní a ostře útočí na nástrahy.

 

Celá série Bloody fish nabízí obrovské množství variant provedení a to za velmi přijatelné ceny!

http://www.zico.cz/trpytky-mepps-bf-katskup383.php

No posuďte sami, myslím, že si bezpečně vyberete! Jinak k upevnění samotné nástrahy, u plandavky vždy volíme místo lanka ocelového a volframového klasický šokový čirý silon průměru 0,50-0,60 podle druhu cílové ryby a s vlascem spojíme pomocí rychloupínacích výměnných karabinek viz. jeden z obrázků přílohy. Návazec je opravdu účinný a velmi jednoduchý.

Lovu zdar !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Plandavky Bloody fish - Zahájení dravců se blíží!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Články na podobné téma:

  1. OWNER SAKURA SP – recenze výrobku
  2. Poháry RCCC 2012 jinak a užitečně!!!
  3. ZAHÁJENÍ SEZÓNY 2012
  4. Zátěžový test lodi ZICO CAMU LINE 230 a elektromotoru ET 50 s gelovou baterií 12V 100Ah
  5. Přelov – duben 2009

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha