Zico a feeder pomocníci na řece!

Tedy výtečná kombinace posledních vycházek, feeder a lehká kaprařina.  Nějak jsem se odklonil od chytání na dva pruty pouze na kapra a stále trpělivě na řece bičuji vodu feederem. Příprava na lov je celkem náročná, neboť s sebou beru i člun Zico SMART s tím, že kaprový prut vozím pod břeh na druhou stranu, kolmo přes vodu, abych si nechal dolů po proudu pod břehem dost místa na feeder. Co se osvědčilo jsou zavrtávací vidličky, které jsou tenčí než klasické a často prodávané a dají se lépe umístit do kamenných záhozů našich řek.

 

 

V podstatě na oba druhy lovu stále ještě trpělivě používám partikl, jako podklad, neb teplota vody v posledních dnech kolísá, díky častým změnám počasí a boiliesem na kaprový prut nekrmím tak masivně, ale pouze s pár kuličkami a micropeletkami v PVA pytlíku ZICO, nebo jen tak pod háček s PVA šňůrkou ZICO. U partiklu si při přípravě dávám opravdu záležet, ale nepoužívám jen drahé produkty na dochucení a stabilizaci, nebo ,,rozjezd“ směsi. Plně postačí klasický sirup na dochucení vámi zvoleného aromatu. Na stabilizaci postačí klasický cukr krystal, nebo moučka a na rozjezd, tedy směs dostat tzv. do varu mléko, nebo jogurt. To ryby opravdu milují. I nám se nakonec na poslední vycházce se setměním momo jiné podařil na feeder tento krásný kapřík.

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Zico a feeder pomocníci na řece!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Články na podobné téma:

  1. Feederové háčky OWNER !
  2. Nástrahy na zimní lov !
  3. Novinky Zico 2013 v akci !
  4. Zimní feeder na řece!
  5. ZICO Fishing team válí

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha