Owner Carp Taff – háček pro lov ve sloupci!

Jelikož nám začíná přibývat světla, dny jsou delší a delší dostává větší prostor čím dál oblíbenější lov kaprů ve vodním sloupci. Je to metoda velmi mladá, ale prudce se rozvíjející a velmi účinná! Za tu krátkou dobu jsme měli možnost okoukat spousty druhů návazců, ale zvolili jsme cestu nejjednodušší. Tedy fluocarbon průměru 0,30-0,40 s uvázáním pop-up boiliesu klasicky jako když vážete kaprovou montáž na dno.

Nejdůležitější je, si vždy na břehu, u kraje skontrolovat, zda popka správně a silně vynáší nahoru, ne všechny popky, zejména při delším návazci (tedy i 2-5m) pracují jak mají! Alfou a omegou úspěšnosti záseků je však háček! Ze všech odskoušených modelů se nejlépe jevil háček OWNER Carp Taff, který má zalité očko a vlasec (fluocarbon, nebo čirý monofil) z očka nevyjíždějí. Také krásně seděl, díky své špičce lehce zahnuté dovnitř při zásecích. Musíme vycházet z faktu, že záběr je ve sloupci, tedy jinak, než při klasickém položení montáže!

 Owner Carp Taff – na shopu ZICO CZ

Také způsob krmení, je zcela jiný, musíme volit krmení lopatkou, nebo házečkou co nejjemnější směsy, která se pomalu propadá vodním sloucem, volím klasické kaprové směsy, nebo zadinu z řepky, ta je na lov těsně pod hladinou velmi účinná!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Owner Carp Taff - háček pro lov ve sloupci!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Články na podobné téma:

  1. OWNER SAKURA SP – recenze výrobku
  2. Háčky OWNER BUDOU – recenze výrobku
  3. Háčky OWNER Carp AYA – praktické použití
  4. Method mix a háčky OWNER
  5. Owner Cutting Point, Carp Taff

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha