Flajzar-vzor spolehlivosti a kvalitního servisu!

Každý, kdo si kdy pořídil v širokém spektru výběru rybářské elektroniky hlásiče a jejich příslušenství asi nikdy nelitoval, když volil českého výrobce Flajzar s.r.o. Již prvotní produkty pro nás rybáře vykazovali neskutečnou odolnost a kvalitu a naše první zakoupená sada tehdy ještě ne příliš elegantní TBI 861, který svojí výdrží baterie je snad dnes považován i za legendární nastartoval nové, moderněji hlavně pohledovým provedením vydařené série sé zabudovaným příposlechem i bez něj. Firma Zico CZ, jako dlouhodobě tradiční partner Flajzaru nabízí opravdu objemný sortiment jeho výrobků. A servis, ten je jedinečný. Jako příklad bych rád uvedl, nedělní večer, kdy jsem při pouštění kapra napochodoval do vody i s příposlechem na krku. Tedy druhý den ráno rychlý telefonát do servisu Flajzar, cesta na poštu do blízké vesničky k odeslání a ve čtvrtek, tedy ještě na této výpravě jsem si opravený přístroj na této poště vyzvedl!!! To snad i stačí jako důkaz, to jiný výrobce rybářské elektroniky nezvládne !

http://www.zico.cz/el-indikatory-flajzar-katskup117.php

 

 

Oblíbený model TBI 861 se vyrábí dodnes. Je vybavený regulací hlasitosti a výšky tónu, záběrovou a paměťovou LED diodou a konektorem pro připojení swingeru nebo příposlechu. Je vhodný i pro pruty robustního provedení a velmi snadno ovladatelný.
– rozměry 120 x 55 x 35mm, odolné provedení – napájení 3V – 6V (články AAA). má velmi hlasitou zvuková signalizaci – paměťová signalizace 20 sek. Velmi odolný proti dešti i mlze – inteligentní řízení spotřeby – dlouhá životnost baterie!

http://www.zico.cz/indikator-s-regul-hlasitosti-a-tonu-tbi861-eanTBI861-skup364.php

 

 

Fishtron Solar TX

Signalizátor SOLAR TX vychází z řady FISHTRON Q9, která je v současné době velmi oblíbená. Model s označením TX v sobě integruje navíc výkonný vysílač dálkového příposlechu. Spolupracuje s přijímačem dálkového příposlechu Q-RX2, který spolehlivě zobrazuje záběr až ze čtyř signalizátorů FISHTRON Solar TX na vzdálenost několik set metrů. Signalizátor který nezradí a bude vždy připraven, ale také nebude již nikdy potřebovat žádné baterie. Obsahuje totiž integrovaný Li-ion akumulátor, který je dobíjen solárním článkem. A v případě nedostatku slunečního svitu můžete signalizátor pohodlně nabíjet pomocí běžného USB kabelu. Signalizátor disponuje všemi moderními funkcemi, které rybář může potřebovat: regulací hlasitosti, výšky tónu, nastavením citlivosti s funkcí extrémně jemného rozlišení potahu vlasce po cca 4mm a rozlišením zpětného chodu. Pogumované odolné tělo s moderním designem dobře padne do ruky a díky unikátní optické multifunkční signalizaci směru odvíjení vlasce nepropásnete žádný záběr.

http://www.zico.cz/indikator-fishtron-solar-tx-s-vys-zluta-dioda-eanFS-TXY-skup357.php

 

 

Samozřejmostí jsou i příposlechy jak k zabudovaným vysílačům, tak připojitelné s kabelem.

 

http://www.zico.cz/prijimac-k-indikatorum-q9tx-solar-tx-q-tx2-eanQ-RX2-skup275.php

Přijímač Q-RX2 k příjmu signálu z indikátorů Q9TX. Opět parádní  moderní design, integrovaná anténa, pogumované tělo zaručuje nízké opotřebení, dobře padne do ruky. Stejně dobře jej můžete nosit v kapse, na krku, zavěsit v bivaku nebo postavit na stůl. Spolehlivý příjem a zobrazení záběru až ze čtyř signalizátorů FISHTRON Q9-TX. Nabízí možnost připojení až tří alarmových bezdrátových čidel Q-PIR2 (hlídání lovného místa, člunu,automobilu…). Zabudována svítilna LED, která se automaticky rozsvít. Moderní elektronika, napájení jen jedním článkem AAA (běžná mikrotužka) = levný provoz a finanční úspora!

 

 

http://www.zico.cz/priposlech-bezdratovy-dbx04-eanDBX04-skup273.php

http://www.zico.cz/priposlech-bezdratovy-dbx03-eanDBX03-skup273.php

bezdrátový příposlech DBX  04 a 03 byl navržen jako univerzální, připojitelná téměř k libovolnému signalizátoru záběru od libovolného výrobce. Oceníte ji zejména ve špatném počasí nebo v noci, kdy z nějakého důvodu nelze sledovat signalizaci přímo na signalizátoru záběru.
Skládá se z vysílače, který má na vstupu krátký kabel s konektory, prostřednictvím kterých lze připojit až tři (u tříkanalové verze), nebo čtyř (u čtyřkanálové verze) signalizátory záběru. Jakmile dojde k záběru, signál je vysílačem vyhodnocen a na velkou vzdálenost bezdrátově přenesen na přijímač. Přijímač signalizuje záběr zvukově i opticky. Vysílač i přijímač jsou vybaveny kontrolou stavu baterie.
Vysílač se připevní zašroubováním do vidličky nebo stojanu, přijímač má v zadní částí klips pro snadné uchycení např. za opasek. Kvalitní alkalické baterie jsou součástí dodávky, stejně tak ochranné pouzdro. Ke čtyřkanálové soupravě lze navíc dokoupit a připojit až dvě bezdrátová pohybová čidla DBX-PIR, která jsou vybavena senzorem s optickým hlídáním pohybu v úhlu 90° a vzdálenosti až do 6 metrů a navíc senzorem registrujícím otřesy a změnu polohy. Unikátní čidlo napájené dvěma mikrotužkami AAA střeží váš majetek, např. zaparkovaný automobil, motocykl, karavan nebo lovné místo.

Parametry přijímače:

  • rozměry: 82 x 34 x 25mm
  • signalizace: zvuková i optická
  • napájení: 2x běžná mikrotužka AAA
  • regulace hlasitosti
  • svítilna (u čtyřkanálové verze)

Parametry vysílače:

  • rozměry: jen 82 x 34 x 25mm
  • počet vstupů: 3 nebo 4 (dle verze)
  • typ konektoru: standard JACK 2,5mm
  • lze objednat redukce JACK 3,5mm
  • napájení: mini 12V baterie
  • navíc integrován alarmový otřesový senzor proti odcizení

 

 

http://www.zico.cz/bezdratove-cidlo-pohybu-q-pir2-eanQ-PIR2-skup273.php

http://www.zico.cz/bezdratove-cidlo-pohybu-eanDBXPIR-skup273.php

Bezdrátová čidla Q-PIR a DBXPIR

Geniální řešení některých situací, které současné rybaření přináší. Přenosné, miniaturní zařízení určené pro rybáře k hlídání lovného místa, člunu, automobilu. Určeno jako příslušenství k nové sadě přijímače Q-RX2 pro FISHTRON Q9. Bezdrátové čidlo reagující na pohyb v okruhu 6 metrů / 90°, navíc integrován otřesový a náklonový senzor. Tiše hlídá určený prostor. V okamžiku zaregistrování pohybu vysílá signál na kapesní přijímač Q-RX2. Na přijímači se rozezní zvuková signalizace a rozsvítí odpovídající LED dioda AL1, AL2 nebo AL3. Vzdálenost přenosu signálu je dána členitostí terénu.

 

 

http://www.zico.cz/indikator-fishtron-e1-se-zelenou-diodou-eane1G-skup360.php

Fishtron E1- Je to, co dnes doba žádá. Signalizátor nabídne revolučně jednoduché multifunkční ovládání –  zkrátka žádné zbytečné funkce ani složité nastavování. Unikátní design spolu s elektronikou FLAJZAR s přesným magnetickým snímáním odvíjení vlasce, zaručují vysokou kvalitu zpracování, odolnost a vysokou výdrž baterie.
Atraktivní a dobře viditelná optická signalizace, složená z řady LED diod, spolehlivě zobrazuje záběr. Tu doplňuje přepracovaná akustická signalizace se širokým spektrem tónů.

 

 

http://www.zico.cz/indikator-fishtron-q9b-modra-led-eanQ9B-skup362.php

http://www.zico.cz/indikator-fishtron-s-vysilacem-q9txb-modra-led-eanQ9TXB-skup275.php

Fishtron Q9-Fishtron Q9 TX

Upozornění: příposlech s modrou diodou rychleji vybíjí baterie, ale je zajištěna výrobcem i tak vysoká výdrž.

Moderní design, pogumované odolné tělo, klasicky vysoká spolehlivost a velká škála funkcí. Regulace hlasitosti, výšky tónu, nastavení citlivosti s funkcí extrémně jemného rozlišení potahu vlasce po cca 4mm! Dále rozlišení zpětného chodu. Unikátní optická multifunkční signalizace směru odvíjení vlasce s možností částečného nebo úplného vypnutí LED. Novinkou je funkce MUTE, která krátkým stlačením tlačítka vypne všechny zvuky. Slouží pro klidné nastavení prutů. Funkce se pak stejně jednoduše zruší nebo je automaticky vypnuta po uplynutí času 60 vteřin. Řada FISHTRON Q9-TX se zabudovaným výkonným vysílačem dálkového příposlechu s dosahem až několik set metrů! Spolupracuje s novým , moderním přijímačem Q-RX2.

 

Doporučujeme a přejeme úspěšný výběr z představených výrobků Flajzar.

ZFT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 6.5/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: +1 (from 1 vote)
Flajzar - vzor spolehlivosti a kvalitního servisu!, 6.5 out of 10 based on 4 ratings

Články na podobné téma:

  1. Zátěžový test lodi ZICO CAMU LINE 230 a elektromotoru ET 50 s gelovou baterií 12V 100Ah
  2. Elektromotor ZICO 50Kw – původní model

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha