Každý kontakt přímo od spokojeného zákazníka je pro nás tím nejlepším možným, co chceme docílit. Zpráva, kdy náš výrobek dopomůže k úspěchu, štěstí a spokojenosti nás velmi těší, zvláště když je to kontakt s mladým nadějným rybářem. Náš člunek Smártík rozdává radost a rybářské zážitky. Tak tedy recenzička s příběhem pana Mojžíře!

http://www.zico-fishing.cz/?p=1799

http://www.zico.cz/clun-zico-smart-185-pev-zad-desk-podl-vesla-pumpa-eanSMART-skup288.php

 

 

Rybařině se věnuji od svých 9ti let a asi tři roky nazpět mě pohltila kaprařina. Bydlím přibližně 300metrů od řeky Labe, takže mám možnost trávit u vody každou volnou chvilku. Letos jsem se začal věnovat závodní kaprařině, kdy vlastním pramici, která je však nevhodná na přepravu. Začal jsem se poohlížet po pro mě vhodném nafukovacím člunu. Při závodech jsem si všiml, že většina závodníků používá čluny o délce 270cm o přibližné váze okolo 50ti kilogramů.

Z mého hlediska je to ale nevhodné pro manipulaci na břehu a následnou přepravu. Já jsem scháněl člun, který ve svém věku / 16 let :-))))  / sám naložím mámě na auto nebo manipulační vozík a taktéž jej sám dokáži bezpečně spustit na vodu a nebo opačně jej vytáhnout sám z vody ven.

 

O letošních prázdninách jsem rybařil na Labi a při pozorování okolí dalekohledem jsem si všiml rybáře s malým člunem jak zaváží krmení a následně pokládá koncovou montáž. Zaujalo mě jak ten malý člun je na hladině obratný, jak na jeden protizáběr vesel se dokáže otočit. Asi za hodinu či dvě jsem si všiml jak ten rybář zdolává kapra z tohoto člunu v ten okamžik jsem zjistil, že to je to pravé co hledám . Přes dalekohled jsem si přečetl, že se jedná o člun ZICO – SMART, kdy otec mě následně řekl, že rybář na člunu se jmenuje Pavel Vohralík s přezdívkou Bobrman ,  dále otec dodal, že jde o zkušeného rybáře. To mě ut vrdilo v tom, že ten člun musím také mít.  Pro jistotu jsem ještě před konečným rozhodnutím tohoto uživatele SMARTa kontaktoval přes internet a konzultoval jsem s ním zda jít do SMARTa či do něčeho většího. Závěr byl takový, že pro rybáře, který od člunu vyžaduje snadnou manipulací jak na břehu tak na vodě je tento člun vhodnou volbou. Bylo tedy rozhodnuto a během několika málo dní jsem jej měl doma. Po nafouknutí jsem jej usadil na střešní nosič naší Octavie a zjistil jsem, že tam sedí jak ulitý, takže na přepravu tohoto člunu není zapotřebí žádného tažného vozíku či dodávky. S tátou jsme zajeli na asi 25km vzdálenou pískovnu. Během jizdy jsem několikrát kontro loval jak člun reaguje na různou rychlost jízdy a zjistil jsem, že se na střeše našeho auta ani nehne. Na vodě jsem zjistil, že malý člun SMART není zase tak malý jak se zdá, kdy s přehledem odvezu na krmné místo velký kbelík s krmením.

 

Při poslední víkendovce jsem si připravil člun s tím, že z něho zkusím zdolat rybu. Měl jsem štěstí, protože toho dne přišly dva pěkné záběry a mě se pomocí „Smartíka“ jak jsem si člun pojmenoval podařilo zdolat dva pěkné kapry. Co dodat na závěr ???? Osobně si myslím, že pořídit si člun ZICO SMART z mé strany byla trefa do černého.

Roman Čížek – Fishing Team Mojžíř

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: +2 (from 2 votes)
SMART - Malý "Velký člun", 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Články na podobné téma:

  1. Člun Smart a jeho údržba!
  2. Člun ZICO SMART s motorem !
  3. Člun ZICO SMART 185 cm
  4. člun Zico Blue line
  5. Člun CAMU Line ZICO CL 230 a 270

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha