Na víkend zase konečně u vody. Sice teplota přes den šplhá přes 34 stupňů, ale i tak hurá k vodě. Tak nějak, ale tuším, že to moc o rybách asi nebude, spíše o koupání. V pátek po práci nakládám věci do auto a můžeme vyrazit. Konečně přijíždím na své oblíbené místo a hned z auta tahám jako první člun. Po nakrmení rozdělávám pruty a nahazuji do vzdálenosti asi 40 metrů od břehu kde je mé lovné a zároveň i krmné místo. Proč jen 40 metrů? Pořád chytám jak nejdál to jde a tak jsem se rozhodl zariskovat a nakrmit kousek od břehu. V pátek žádný záběr nepřišel a všechno se rozhodne v sobotu. Na sobotu hlásí teploty až k 36 stupňům a ani to mi moc naději na nějaký úlovek nedává. V sobotu nahazuji hned ve 4 hodiny a teď už jen čekat co se bude dít. Chvilku pozoruji krásnou klidnou hladinu a v tom přichází první záběr, a na podložku tahám krásného kapra.

 

 

Od nahození prutů uplynulo jen asi 30 minut a hned tak krásná ryba. Další ryby na sebe nenechají dlouho čekat, i když se jedná o ryby menší velikosti tak i ty potěší. Kolem 11 hodiny přichází další krásná jízda od kapra a po menším souboji je na podložce další krásná ryba. Do sobotní půlnoci už nic nepřišlo a neděle se nesla úplně stejně jako sobotní odpoledne. Teplota v neděli měla atakovat 39 stupňů a tak jsem to v neděli ráno brzo zabalil a jel raději domů. Když kapři jedí tak prostě jedí a vzdálenost není rozhodující. Já považuji víkend za velice úspěšný.

Tony

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tonyho série pokračuje!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Články na podobné téma:

  1. První lepší kapřík pro Tonyho !
  2. Masakr na svazovce
  3. 16 hodin rybolovu
  4. Tonyho rychlovka
  5. Tonyho víkend na svazové vodě

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha