Zico CZ pro Vás připravilo sérii praktických pomocníků pro lov. Vzhledem k faktu, že vidličky opět přicházejí po letech do módy a díky rozvoji UK stylu se stávají hitem i my nabízíme nový výrobek. Vidličky zelené Barvy, které jsou pro praktické použití tenčí a lépe se zavrtávají, mají ostrý hrot k zavrtání i do tvrdšího podloží. Rozložení v centimetrech 65-110cm. Při dobrém usazení jsou vysoce stabilní!

 

ODKAZ NA VIDLIČKU………..

 

 

Koncovka k uchycení prutu tohoto typu je široce známou a oblíbenou záležitostí. Díky svým nepřekonatelným vlastnostem a zejména snadnému nastavení nemá v oboru konkurenci. Pevně zadrží jakkoliv tenký (tlustý) prut. Systém je kombinací nerezu a pogumovaných nožiček k uchycení. Při správném nastavení navijáku a koncovky není možné převržení prutu do předu ani do strany.

http://www.zico.cz/solar-nastavitelna-nerezova-koncovka-zadni-ean526520-skup19.php

 

 

Na závěr představíme ZICO nerezový kloubek. Naprosto zásadní věcičku při stavění prutů do výšky, kolmo k toku při chytání na tekoucích vodách, vzhledem k ceně, neboť výrobek je nerezový, musí uspokojit všechny, kdož zkoušeli plastové náhražky různých značek. Výrobek je snadno nastavitelný i s páčkou z nerezu, která uzavírá pohyb kloubku. Celá sada je kompaktibilní se všemi typy vidliček, swingerů, hlásičů , které se prodávají na současném rybářském trhu. Opravdu famózní je jeho cena.

 

http://www.zico.cz/kloubek-nerez-zico-ean206217-skup358.php

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Sada praktických pomocníků !, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Články na podobné téma:

  1. Člun ZICO SMART 185 cm
  2. Brolly ZICO – recenze výrobku
  3. Kaprový podběrák teleskopický 2 díly – CLN 2
  4. Stan ZICO TB 01
  5. Nové testy výrobků od firmy ZICO

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha