Mepps

Vznik MEPPS 1938

André Meulnart, vášnivý rybář, začíná s výrobou navijáků a třpytek pro svoji vlastní potřebu.

Vstup na americký trh 1951

Mepps pracují ve výzkumných programech neustále s nejnovějšími informacemi, aby lépe pochopili chování ryb a vztah mezi podněty a fyziologickými reakcemi každého rybího druhu. Díky tomuto výzkumu tak může Mepps vytvářet nástrahy, které jsou dokonale.

Kromě toho, Mepps se jako jediná na světě specializuje na dokonalé mechanismy v technice chytání. Toto umožňuje dokonalou reprodukci efektivních signálů a zaručuje, že veškeré třpytky jsou vyráběny v souladu s vlastní odlišnou rybí citlivostí.

Třpytky Mepps jsou nejvíce užívané vláčecí nástrahy na světě.

Nepochybně je to pro jejich efektivitu a přitažlivost. Třpytka představuje pro rybu mnohem více než pouhou vizuální imitaci pronásledovatelné rybí kořisti. Ve skutečnosti je to složité mechanické zařízení vytvořené pro dosažení signálních sekvencí nejvíce podobných těm přirozeným, které uvolňují útočný instinkt rybího predátora. Je to mikro-zařízení nalaďující postupně vytvářené vibrace, optické a elektromagnetické efekty schopné spouštění reflexních reakcí predátorů.

videa funkce jednotlivých typů rotaček

Tony, Kača a Bobrman

 

 

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: +2 (from 2 votes)
Mepps-pohled do historie, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

No related posts.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha