S kamarádem Honzou se každý rok urvu na jednu společnou rybářskou výpravu. Letos jsme zavítali na menší pískovnu u Hradce Králové. Do našich řad jsme přizvali nového člena pod krycím jménem Osvin, kterého jsem poznal na jednom známém rybářském diskuzním fóru.

Během pobytu u vody jsem testoval nový podběrák ZICO, který má dostatečně velké rozpětí ramen a to rovných 110cm. Balení obsahuje náhradní síťku a také lopatku. Tu je možné našroubovat na podběrákovou tyč. Rázem má tak rybář k dispozici výkonnou házecí lopatku, která díky teleskopické tyči umožňuje daleké náhozy nástrahy. Osvědčenou pomůckou proti zamotání montáže bylo připevnění pva punčochy na háček. Tentokrát jsem opustil drahé značky a nakoupil opět u ZICA a to náhradní pva punčochu 25mm, která se lépe hodí na tvorbu hadů z jednotlivých kuliček boilie.

Přes počáteční nepřízeň počasí se nám celkem dařilo. Na podložku se za tři dny podívalo více než 20 kaprů. Ryby jsme nevážili ani neměřili.  Konec konců při takové akci ani o tyto údaje nejde.

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tradiční sraz na klubovce, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Články na podobné téma:

  1. Když ryby neberou……….
  2. V loterii počasí jsme tahali za kratší konec
  3. Změna je život
  4. Bobrmanova 3 hodinovka
  5. Tony na klubovce

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha