Novinku, která půjde do prodeje na sezónu 2012, emulze na zatraktivnění PVA , jsem podrobil zkoušce odolnosti PVA ZICO 35 mm. Gel merozpouští PVA a svoji hustotou zatraktivní PVA směs. Můj návrh použití po otestování.

Menší plastová nádobka pro hlavní materiál k náhozu, celou montáž včetně nástrahy, PVA uloženého na návazcové šňůrce vložíme do nádobky a minutu protřepeme, dále necháme 5 a více minut odležet a nasát komponenty emulzy. PVA ZICO je směsy atraktorů odolné a ještě několik hodin po náhozu se gel ze směsy a návnady uvolňuje. Viz obrázek červená emulze Robin Red.

Krmný materiáll do větší těsné nádobky ( Tescoma) vložíme několik krmných válečků PVA ZICO a protřepeme, libovolnou dobu necháme materiál vpít do směsy pelet. Vydrží několik hodin i dní, pokud je nádoba vzduchotěsná.Viz obrázek zelené emulze Green Pepper.

Emulze lze vlastní realizací libovolně upravovat, stále však je nutné brát na zřetel, že jakékoliv použité komponenty nesmí rozpouštět PVA. Záleží na fantazii každého jednotlivce.

Pavel Bobrman Vohralík

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Test PVA ZICO 35 mm s novým gelovým materiálem!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Články na podobné téma:

  1. Zátěžový test lodi ZICO CAMU LINE 230 a elektromotoru ET 50 s gelovou baterií 12V 100Ah

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha