Jako již dvě předchozí sezóny i letos proběhnou kaprařské závody RCCC. Jen letošní ročník je naprosto výjímečný, co se pořádání závodů v České republice týče.

Po několikanásobném krachu uspořádat v ČR TOP kaprařský závod jednotlivců, jsme se této myšlenky ujali a za jakýchkoliv i případných ztrát ji realizujeme. Uspořádáme naprosto výjimečný závod v Čechách, lovit se bude Kapr nad 75 cm, to nejdůležitější, závod v klasickém anglickém způsobu lovu: ze břehu, bez lodi a echolotu, bez pomoci druhého, každý sám za sebe !!! Závod jednotlivců ! ,,Jen vítěz bude králem“, jak říká staré anglické přísloví.

Letos připravujeme novinku i co se týká pohárů k ocenění vítězů. Nový velký putovní pohár (kapří plaketa), kde budou jména všech vítězů od roku 2010 do budoucna, jako je tomu u známých sportovních trofejích a zcela nová série pohárů pro 1-5 místo a individuální ceny!

Letošní ročník nese i nový název RCCC 2012 Regional Carp Classic Carp – The best carper

Více informací na oficiálním webu http://www.rccc.cz

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)

Články na podobné téma:

  1. RCCC – ohlédnutí
  2. ZICO Fishing team válí
  3. Zátěžový test lodi ZICO CAMU LINE 230 a elektromotoru ET 50 s gelovou baterií 12V 100Ah
  4. Regional Carp Classic Cup 2011

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 ZFT - Zico fishing team Suffusion theme by Sayontan Sinha